Serene klassieke keuken


Deze fantastische witte keuken is ontworpen en ingericht door interieurontwerpster Jacqueline Morabito, voor een woning gelegen in Vence in Frankrijk. Jacqueline houdt ervan om karakteristieke en authentieke elementen te combineren met moderne gemakken en technologieën. Dit heeft ze dan ook toegepast in deze stijlvolle keuken.

Serene klassieke keuken

Witte keuken

Het is een geweldige lichte keuken geworden. Een witte vloer is gecombineerd met lichtgrijze betonstuc aan de wanden. En de keukenkasten zijn ook volledig wit. Centraal in de keuken is een soort langwerpig keukenblok geplaatst, wat een beetje doet denken aan de toonbank in een winkel. Aan de voorkant is het strak en minimalistisch wit, terwijl je aan de achterkant toegang hebt tot verschillende keukenapparatuur.

Serene klassieke keuken

Serene klassieke keuken

De twee grote witte kasten aan de keukenwand bieden nog meer opbergmogelijkheden. En precies tussen deze twee kasten vind je de brede witte wastafel, waar de kraan strak in de muur is verwerkt.

Serene klassieke keuken

Klassieke meubels

De overall stijl van de keuken kan het beste worden omschreven als sereen klassiek. Sereen door het gebruik van heel veel wit en hout, en klassiek door de verschillende meubels en accessoires. De eettafel bijvoorbeeld met de stalen witte klassieke poten of de stijlvolle klassieke kroonluchter daarboven. In de hoek van de keuken vind je ook een mooie klassiek barok fauteuil.

Bron: Lexploreur.com | Fotograaf: Martin Morrell

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate