SieMatic keukencollectie: CLASSIC, MONDIAL, PURE en URBAN


Maak kennis met de bijzondere keukencollectie van SieMatic, onderverdeeld in vier lifstyles CLASSIC, MONDIAL, PURE en URBAN.

SieMatic presenteert met trots een veelzijdige keukencollectie die ontworpen is om te voldoen aan de uiteenlopende wensen en levensstijlen van moderne huishoudens. Van de tijdloze elegantie van de CLASSIC lijn, de minimalistische schoonheid van PURE, de expressieve kracht van MONDIAL, tot de dynamische veelzijdigheid van URBAN, biedt SieMatic een uniek palet aan keukenontwerpen. Deze collecties zijn niet alleen een toonbeeld van design en functionaliteit maar vieren ook de individualiteit en persoonlijke stijl van elke huiseigenaar.

De CLASSIC collectie brengt een verfijnde mix van traditionele en moderne elementen samen, perfect voor diegenen die houden van een keuken met karakter en een tijdloze uitstraling. PURE daarentegen, benadrukt minimalisme en rust, ideaal voor liefhebbers van een strak en ongecompliceerd design. MONDIAL spreekt tot de avant-gardistische geest, met zijn gedurfde en expressieve stijl die traditionele grenzen van keukendesign doorbreekt. En URBAN, met zijn flexibele en open ontwerp, weerspiegelt het bruisende leven van de stad en biedt ruimte voor creativiteit en sociale interactie.

Lees ook: Stappenplan voor het kopen van een nieuwe keuken

CLASSIC

De SieMatic CLASSIC keukenstijl is een ware meester in het vermengen van oud en nieuw. Deze keukens zijn niet alleen voor mensen die van traditioneel houden; ze zijn perfect voor iedereen die van een mix van klassiek en modern design geniet. De CLASSIC collectie maakt gebruik van elegante lijnen, heldere oppervlakken en een slimme combinatie van materialen zoals metaal, glas en steen. Het resultaat? Een keuken die zowel rustgevend als levendig aanvoelt, ideaal voor ontspanning en genot.

Wat CLASSIC zo speciaal maakt, is de manier waarop het traditionele ontwerpen met moderne helderheid combineert. Denk aan sierlijke ontwerpen naast strakke, eenvoudige oppervlakken. Dit zorgt voor een visueel evenwicht dat de sfeer van de keuken direct beïnvloedt. Het is een plek waar je je meteen thuis voelt, ongeacht je stijlvoorkeur.

Bij CLASSIC draait alles om vrijheid in design. Je kunt spelen met verschillende stijlen om een keuken te creëren die echt uniek is. Van glamoureus tot minimalistisch, van weelderig tot discreet – de CLASSIC collectie staat open voor jouw creatieve interpretatie. Elk detail is van de hoogste kwaliteit, wat zorgt voor een keuken die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een genot is om in te koken en te leven.siematic keuken classic

MONDIAL

De SieMatic MONDIAL keukenstijl is een toonbeeld van moderne elegantie en minimalisme. Het unieke aan deze collectie is het gebruik van strakke, geometrische vormen zonder traditionele versieringen. MONDIAL brengt keukendesign naar een hoger niveau met zijn gedurfde combinatie van kleuren, vormen en materialen. Deze keukens overstijgen de gebruikelijke grenzen en creëren een ruimte die zowel luxueus als eenvoudig aanvoelt, vol sensualiteit en emotionele diepte.

Het design van MONDIAL is expressief en innovatief, gebruikmakend van hoogwaardige materialen zoals fijn natuursteen en geselecteerd hout. Deze materialen worden op een expressieve manier geïntegreerd in de architectuur van de keuken, waardoor elke hoek en elk detail een zintuiglijke ervaring wordt. De combinatie van heldere geometrische blokken met een evenwicht tussen delicate en robuuste elementen geeft de keuken een zelfverzekerde uitstraling zonder overbodige opsmuk.

MONDIAL staat voor een visionaire benadering van keukendesign. Het is niet alleen een plek om te koken, maar ook een ruimte die zich organisch aanpast aan de architectuur en het interieur van het huis. Deze stijl moedigt aan tot het creëren van een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijk statement maakt. Elk aspect van een MONDIAL keuken, van de materiaalkeuze tot de vormgeving, is bedoeld om een unieke en inspirerende omgeving te creëren.siematic keuken mondial

PURE

De SieMatic PURE stijlwereld is een lofzang op minimalistische elegantie en klassiek design, ontworpen om een kalme en serene ruimte te creëren waar de dagelijkse stress verdwijnt. Deze collectie kenmerkt zich door een discreet design dat naadloos opgaat in de omringende architectuur, waardoor een oase van rust en lichtheid ontstaat. Het is de ultieme uitdrukking van minimalisme, waarbij elk element zorgvuldig is gekozen om zowel functioneel als esthetisch te zijn, zonder enige vorm van overbodige decoratie.

De PURE keuken is meer dan alleen een plek voor culinaire creativiteit; het is een sculpturaal object dat luxe definieert door de reductie tot het essentiële. De focus ligt op ruime oppervlakken en hoogwaardige materialen, met een vrijheid van decoratieve elementen die een gevoel van balans en harmonie creëert. Dit minimalistische ontwerp spreekt een universele taal, begrijpelijk en gewaardeerd over de hele wereld.

De PURE collectie biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit, met innovatieve ruimteconcepten die de functies van de keuken discreet integreren in de omringende architectuur. Voortreffelijke materialen en subtiele tinten overstijgen het conventionele keukendesign en bieden ruimte voor bijna grenzeloze persoonlijke expressie. Of het nu gaat om een privéwoning in Los Angeles of een stedelijk appartement, de SieMatic PURE keuken past perfect bij diegenen die waarde hechten aan duidelijkheid, elegantie, en tijdloze perfectie.siematic keuken pure

URBAN

De SieMatic URBAN stijlwereld is een eerbetoon aan het leven in de stad, vol dynamiek en diversiteit. Het is speciaal ontworpen voor mensen die hun huis zien als een verlengstuk van de bruisende metropool, een plek die openstaat voor nieuwe ideeën, spontane ontmoetingen en creatieve expressie. URBAN is de belichaming van een stedelijke levensstijl, waarbij tegenstellingen niet botsen, maar juist samenkomen in een harmonieuze mix van stijl en karakter.

De flexibiliteit van URBAN ligt in het modulaire, asymmetrische concept, dat een unieke vrijheid biedt in het ontwerp. Open en gesloten ruimtes wisselen elkaar af, waardoor de keuken zich aanpast aan de individuele levensstijl en voorkeuren. Of het nu gaat om het creëren van een rustige oase midden in de stad of een levendige ontmoetingsplek, URBAN biedt de perfecte achtergrond.

Deze collectie is niet alleen veelzijdig in zijn ontwerp, maar ook in de manier waarop het zich aanpast aan verschillende stedelijke omgevingen – van lofts in oude industriële gebouwen tot luxueuze penthouses. De SieMatic URBAN stijlwereld haalt inspiratie uit de stad zelf, met al haar contrasten en veranderingen. Het resultaat is een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijke uitdrukking van de bewoners en hun levensstijl.

Een opvallend kenmerk van URBAN is het SieMatic 29 keukenbuffet, een solitair meubelstuk dat dienst doet als het kenmerkende element van deze stijl. Dit buffet is een moderne interpretatie van het klassieke keukenmeubel en is verkrijgbaar in alle SieMatic materialen en kleuren. Het combineert functionaliteit met design en is een symbool van de innovatieve geest van de URBAN collectie.

URBAN is meer dan een keukenstijl; het is een viering van het stadsleven, met al zijn creativiteit en spontaniteit. Het biedt een unieke setting voor het dagelijks leven, waar traditionele keukenelementen worden gecombineerd met onconventionele ideeën. Voor wie op zoek is naar een keuken die past bij een dynamische, stedelijke levensstijl, is de SieMatic URBAN stijlwereld de ideale keuze.siematic keuken urban

Wil jij de keukencollectie van SieMatic in het echt bewonderen? Bezoek dan een erkende dealer, zoals Nieuwenhuis Keukens, die een winkel hebben die ingericht is met een SieMatic showroom. Je kunt daar natuurlijk ook terecht voor andere keukenstijlen binnen Nieuwenhuis Keukens – van de moderne keuken tot landelijk.

 

 

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate