Slaapkamer met een mooie kleurencombinatie van grijs en roze


Sommige kleurencombinaties zijn prachtig. Grijs en roze is daar een heel mooi voorbeeld van. Grijs is een veelgebruikte interieurkleur, terwijl roze juist erg schaars is. Dat ze samen een goede match vormen, wordt bewezen in de slaapkamer waar we vandaag een kijkje in gaan nemen. Heel nice!

slaapkamer-mooie-kleurencombinatie-grijs-en-roze

Originele details

Het gaat om een slaapkamer van een prachtig appartement gelegen in de populaire wijk Östermalm in Stockholm. Het karakteristieke appartement van 152m2 is voorzien van de meest mooie originele details zoals de klassieke raamkozijnen, hoge plafonds, deurposten, spiegeldeuren en sierlijsten aan het plafond. Al deze details zijn ook terug te vinden in deze slaapkamer. In de hoek vind je zelfs een originele kakelugn, oftwel een mooie tegelkachel. Op zich tref je dit heel vaak aan in zulke Scandinavische interieurs, maar hier hebben het ook nog eens op een heel bijzonder mooie manier gecombineerd met de kleuren grijs en roze.

slaapkamer-mooie-kleurencombinatie-grijs-en-roze-3

Grijs en roze

Alle muren zijn lichtgrijs geschilderd en gecombineerd met een chique visgraat vloer. Een vloer die perfect past bij de chique karakteristieke sfeer van dit appartement. Maar wat deze slaapkamer écht uniek maakt, is het roze geschilderde plafond. Een stijlvolle oud roze tint, die een perfecte combinatie vormt met het grijs in deze slaapkamer.

Net de grijze muren vind je hier nog meer grijstinten. De lichtgrijze gordijnen bijvoorbeeld of de grijze nachtkastjes. En het bed is ook super stijlvol opgemaakt met een kleurencombinatie van wit, zwart, grijs en roze.

slaapkamer-mooie-kleurencombinatie-grijs-en-roze-2

grijs-roze-bedlinnen-slaapkamer

grijze-muur-slaapkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate