Speelse slaapkamer onder een serre


Deze slaapkamer hebben we gevonden bij Alvhem. De Zweedse makelaar had een klein appartement te koop staan met een woonoppervlak van 59m2. De woonoppervlak is weliswaar beperkt, maar door de hoge plafonds, witte muren door het hele appartement en grote raampartijen. De slaapkamer is bijvoorbeeld onder een serre ingericht!

speelse-slaapkamer-onder-serre

Doordat de slaapkamer precies is ingericht onder de serre, heb je niet alleen super veel natuurlijk lichtinval, maar heeft de slaapkamer ook een leuk speels karakter gekregen. In de avond heb je bovendien een mooi uitzicht op de sterrenhemel.

Het speelse karakter wordt nog verder benadrukt door de ‘normale’ deur te vervangen met een moderne schuifdeur. Ook de witte moderne wenteltrap net buiten de slaapkamer, die leidt naar het dakterras, past helemaal bij het plaatje.

Speelse slaapkamer onder een serre

Speelse slaapkamer onder een serre

Speelse slaapkamer onder een serre

Eenvoudig stijlvol
De slaapkamer zelf is eenvoudig maar stijlvol ingericht. De donkerbruine houten vloer contrasteert mooi met de wit geschilderde muren. In het plafond zitten strakke spotjes verwerkt. En er is een kledingstang aan het plafond opgehangen.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate