Strakke afwerking in een karakteristiek huis


Nimú is een interieur architecten bureau uit Spanje die opgericht is door een Nederlandse en een Spaanse vrouw. Zij hebben elkaar ontmoeten tijdens hun studie architectuur in Madrid. Na een aantal jaren gewerkt te hebben voor verschillende bureau’s jagen ze beiden hun droom na, het beginnen van een eigen architectenbureau.

Ze richten zich voornamelijk op projecten in de Spaanse hoofdstad. In hun portfolio heb ik onderstaande woning gevonden. Een super leuke woning die als vakantiewoning te huur wordt aangeboden.

Strakke afwerking karakteristiek huis

Authentieke houten balken
Het is een klein schattig huisje gelegen op de zolderverdieping van een karakteristiek pand. Dat kan je zien aan de prachtige authentieke houten balken aan het plafond. Ze hebben dit gecombineerd met een super strak en vooral super lichte interieur inrichting. Overal zie je wit geschilderde muren en een strakke witte gietvloer. Het is duidelijk te zien dat de afwerking perfect is.

Als het gaat om meubels en accessoires zit het hier ook helemaal goed. De woning is ingericht met zorg geselecteerde simpele maar erg stijlvolle items.

Authentieke houten balken

Houten balken in de keuken

Houten balken in de slaapkamer

MP11

MP12

MP13

Rails voor fotolijsten

Slaapkamer met schuin dak

Stijlvolle accessoires

Strakke afwerking

wit interieur

witte inrichting

Woonkamer met half open keuken

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate