Tuin met zwembad uit Australië


De interieurontwerpers van Knight Building Group hebben in 2015 een luxe woning ontworpen gelegen in Australië. Het is echter niet het interieurontwerp die onze aandacht wist te trekken, maar het ontwerp van de tuin!

Tuin met zwembad uit Australië

Glazen schuifpui

De tuin grenst aan de grote langwerpige woonkamer met open keuken. De woning zelf is ingericht met veel luxe materialen, meubels en oplossingen. Daar hoort natuurlijk een luxe tuin bij. Vanuit de woonkamer kom je via een grote glazen schuifpui, die over de gehele breedte van de woonkamer loopt, terecht in het eerste gedeelte van de tuin. Dit gedeelte is overdekt en volledig voorzien van mooie houten vlonders.

Je kunt dit gedeelte een beetje vergelijken met een inpandig balkon met een luxe buitenkeuken en bartafel.

Tuin met zwembad uit Australië

Tuin met zwembad uit Australië

Houten vlonders

Het tweede gedeelte van de tuin is open. Daar vind je een heerlijk l-vormig zwembad, die aan de randen afgewerkt is met dezelfde houten vlonders. Het overgebleven klein stukje is bedekt met kunstgras, waar twee luxe ligbedden op zijn geplaatst.

Door de hoge strakke witte muren heb je hier geen last van meekijkende buren, en kan je ongestoord in privacy zwemmen en zonnen. Heerlijk!

Tuin met zwembad uit Australië

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate