Vintage boucherouite vloerkleden


Op zoek naar een vloerkleed om de kamer kleur te geven? Overweeg eens een vintage boucherouite vloerkleed in de woon- of slaapkamer.

Oorsprong

Handmade Boucherouite vloerkleden hebben hun oorsprong uit Marokko waar Berberse huisvrouwen tapijten weven met afgedankte stukjes materiaal. Duizend stukjes katoen, nylon en soms wol worden met creativiteit geweven tot prachtige decoratieve creaties.

Het contrast tussen de armoede van de gebruikte materialen en de rijkdom van de uiteindelijke samenstelling draagt ​​bij aan deze indrukwekkende werken van moderne kunst.

Waarde van een boucherouite vloerkleed

Tot voor kort hadden Boucherouite vloerkleden geen commerciële waarde, maar mede door invloeden vanuit interieurstilisten over de gehele wereld ontstond er een mondiale trend die de prijs van een vintage vloerkleed enorm heeft doen stijgen. de kleden worden veelal bij toeval ontdekt door lokale inkopers en vervolgens via het internet aangeboden aan de consument.

De prijs van een boucherouite is afhankelijk van de complexiteit, grootte, leeftijd en staat. Vintage boucherouite vloerkleden uit de jaren 60 of 70 kunnen wel duizenden euro’s waard zijn. Maar met wat geluk en geduld tik je een boucherouite voor een goede prijs op de kop.

Vintage Boucherouite vloerkleed Vintage Boucherouite vloerkleed Vintage Boucherouite vloerkleed Vintage Boucherouite vloerkleed Vintage Boucherouite vloerkleed Vintage Boucherouite vloerkleed Vintage Boucherouite vloerkleed

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate