Vintage werkplek in een Scandinavische tussenkamer


Een leuke werkplek in de slaapkamer of woonkamer is fijn, maar het is nog véél fijner als je een aparte kamer in huis hebt die je als kantoortje kunt inrichten. Heft hoeft geen hele grote kamer te zijn. Als het maar groot genoeg is voor een bureau en een kast voor opbergmogelijkheden.

De werkplek die we vandaag aan jullie willen laten zien is daar het ultieme voorbeeld van. Een apart kantoortje ingericht op de eerste verdieping van een karakteristiek rijtjeshuis in Zweden. Ze hebben het bovendien erg leuk en stijlvol ingericht!

Vintage werkplek in een Scandinavische tussenkamer

Werkplek in tussenkamer inrichten

Het is een soort tussenkamer, die je wel vaker tegenkomt in oude karakteristieke panden, tussen de overloop en de slaapkamer. Om de slaapkamer te bereiken moet je dus altijd via het kantoortje lopen. Zo’n tussenkamer zou ook super geschikt zijn om er een inloopkast van te maken. Hier hebben ze dus gekozen voor een werkplek. Door het leuke tussenraampje/doorkijkje, maar ook doordat de deuren aan beide kanten zijn verwijderd, heb je hier genoeg natuurlijk zonlicht.

Witte houten vloer en blauwe muren

De wit geschilderde houten vloer tref je door heel het huis, ook hier in het kantoor loopt het helemaal door van de overloop naar de slaapkamer. In het kantoortje hebben ze deze witte vloer mooi gecombineerd met blauwe muren. Wat ons betreft een hele fijne kleurencombinatie!

Vintage werkplek in een Scandinavische tussenkamer

Vintage meubels

Dat geldt eigenlijk ook voor de inrichting met de verschillende vintage meubels en accessoires. Het hout staat prachtig bij de blauwe muren en witte vloer. Het vintage bureau met gouden greepjes voor de lades, de houten decoratieladder, de vintage bureaustoel en de twee super stoere vintage stringkasten aan de muren.

Vintage werkplek in een Scandinavische tussenkamer

Vintage werkplek in een Scandinavische tussenkamer

Op zoek naar meer leuke inspiratie ideeën voor je werkplek? Klik hier!
En houd je van vintage interieurs? Kijk dan op de vintage interieur pagina voor meer leuke ideeën!

Bron: Entrancemakleri.se

1 Comment

  1. Pingback: Klein thuiskantoortje tussen woonkamer en hal | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate