Vrolijke witte keuken van Yvonne


Dit is de keuken van Yvonne Eijkenduin, fotograaf, blogger en auteur van het boek ‘Yvestown in de keuken’. Samen met haar man Boris woont ze in een super leuke woning aan de Belgische grens. Een woning uit 1896 die ze met hart en ziel hebben verbouwd en ingericht. Yvonne heeft een uitgesproken stijl, die je in haar interieur terugziet in de vorm van heel veel wit en hout, maar vooral ook veel kleur en bloemetjes. Het klinkt misschien wat druk, maar ze heeft dit juist perfect in balans gebracht in haar interieur inrichting. Hieronder zie je dus haar super leuke keuken!

Vrolijke witte keuken van Yvonne

Bloemetjes behang

In de keuken van Yvonne vind je een strakke witte vloer, gecombineerd met zowel wit geschilderde muren en muren die bekleed zijn met vrolijk bloemetjes behang. De witte keukenkasten hebben beetje een landelijke, vintage brocante stijl, afgewerkt met een mooie houten werkblad.

Het leuke aan deze keuken, is dat het voorzien is van verschillende eyecathers. De babyblauwe Smeg koelkast bijvoorbeeld of de prachtige authentieke open haard. De open haard wordt hier echter als open boekenkast gebruikt.

Centraal in de keuken staat een grote werktafel met rvs werkblad, die Yvonne heerlijk kan gebruiken om het eten voor te bereiden. Boven deze werktafel hangen super leuke industriële lampen in het mintgroen.

Vrolijke witte keuken van Yvonne

Vrolijke witte keuken van Yvonne

Vrolijke witte keuken van Yvonne

Bron: Decor8blog.com | Fotografie: Avenuelifestyle.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate