Open witte zolder slaapkamer


Deze prachtige slaapkamer is ontworpen door L. McComber Ltée. Zij hebben in Montreal in Canada een woning uit 1880 compleet herontworpen en ingericht. De woning is voorzien van mooie authentieke details zoals de hoge plafonds en originele bakstenen muren. Deze slaapkamer bevindt zich op de bovenste zolder verdieping.

Open witte zolder slaapkamer

Badkamer, inloopkast en kantoor

De zolder verdieping is een prachtige open ruimte, waar de slaapkamer, badkamer, inloopkast en een klein kantoortje zijn ingericht. Naast het zonlicht, die door de slaapkamer kan dringen via de stoere originele raampartijen, is de slaapkamer zelf ook super licht ingericht. De originele bakstenen muur is wit geschilderd, de houten vloer is wit geschilderd en ook het bed en het dekbedovertrek zijn volledig wit.

Open witte zolder slaapkamer

Open witte zolder slaapkamer

Open witte zolder slaapkamer

Houten planken

Aan de muur, wat de buitenmuur van de badkamer is, is een open boekenkast op maat gemaakt, van mooie houten planken. Achter het bed is een klein muurtje gebouwd, afgewerkt met dezelfde houten plank als de boekenkast. Deze plank wordt gebruikt als nachtkastje. Handig, maar vooral ook super stijlvol. Voor in combinatie met de spotjes daarboven, die daarop zijn gericht.

In het kantoortje vind je speelse items zoals de mooie schommel aan het plafond en de witte zitzak.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate