Woonkamer loft van multidisciplinair duo


Laatst kwam ik per toeval de super leuke website coffeeklatch.be tegen. Een website vol met inspirerende gesprekken met leuke en creatieve mensen, waarbij ook prachtige foto’s van de woningen en kantoren getoond worden. Een van die gesprekken is met het multidisciplinair duo Jan Hoet Junior en Delphine Bekaert.

Het creatieve duo zet producties op, van pop-up shops tot interieurprojecten, steeds gerelateerd aan de beeldende kunst. En het gesprek vond plaats in hun loft woning in de Belgische stad Gent, waar ook hun kantoor is gevestigd. Wat een super stoere loft, vooral het woonkamer gedeelte!

Woonkamer loft van multidisciplinair duo

Industriële woonkamer

De loft is gelegen in een groot industrieel pand, dat tijdens WO I dienst deed als de eerste montageplaats van Vespa. De woonkamer is het centrale punt, waar je ook de open keuken en kantoor vindt. Het heeft een open karakter, die samen met de stoere details zoals de wit geschilderde houten balken, het hoge plafond en de rustieke oude houten planken vloer de woonkamer zoveel karakter geven.

Het zitgedeelte van de woonkamer vind ik geweldig. Er staan twee vintage donkerbruine leren banken, een prachtige grote vloerkleed en een comfortabele ligstoel. Tegen de muur zijn open planken opgehangen, vol met creatieve boeken en tijdschriften. En daarboven hangt een super groot schilderij, die perfect bij het kunstzinnige karakter van de woonkamer past.

Woonkamer loft van multidisciplinair duo

Woonkamer loft van multidisciplinair duo

Woonkamer loft van multidisciplinair duo

Bron: Coffeeklatch.be | Fotografie: Bart Kiggen

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate