Woonkamer van House of Bricks


In sommige interieurs gaan ze net iets verder dan een ‘normale’ inrichting. Deze woonkamer bijvoorbeeld, is ontworpen door de ontwerpers van Jolsen, die in Melbroune het House of Bricks project hebben gerealiseerd. Een grote moderne woning met drie verdiepingen en een sterk industriële en stoere uitstraling. Zoals de naam van het project al zegt, zie je inderdaad dat de bakstenen muren een belangrijk onderdeel vormen van het interieur.

Woonkamer van House of Bricks

Bakstenen muur
De bakstenen muur is gecombineerd met een stoere strakke gespikkelde vloer. Maar hiernaast is staal ook een essentieel materiaal in het ontwerp. Dit komt zowel terug in de indrukwekkende open haard, maar ook in kleinere details zoals de ronde salontafel. Alleen deze details zorgen er al voor dat dit een unieke woonkamer is. En dan heb ik het nog niet gehad over de knalroze bank!

Maar dit is nog niet alles. In de woonkamer vind je namelijk een speciale boekenkast, die speciaal ontworpen is voor de grote boekencollectie van de bewoner. Deze boekenkast loopt zelfs helemaal door naar de eerste verdieping.

Bakstenen muur

Op maat gemaakte boekenkast

Fotografie: Lucas Allen

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate