Zuiver Dice spotjes


Spotjes zien er niet alleen erg strak en stijlvol uit, ze zijn vooral ook heel erg praktisch. Veel mensen kiezen bij een nieuwe woning of een verbouwing voor inbouwspots in het plafond.

Voor een bestaande woning, is het iets lastiger om inbouwspots te nemen. Het is wel degelijk heel goed mogelijk, maar je moet er net iets meer moeite voor doen. Daarom kunnen we het ons voorstellen dat je hier dan niet voor kiest.

Zuiver Dice spotjes

Er is gelukkig een alternatief, losse spotjes. Er zijn heel veel verschillende losse spotjes verkrijgbaar, maar wij zijn vooral fan van de Zuiver Dice spotjes!

Wand- en plafondspots
De Zuiver Dice spotjes kan je zowel als wand- als plafondverlichting gebruiken. Het ontwerp is minimalistisch, maar hierdoor ook super stijlvol. Wat vooral erg handig is, is dat je de spotjes verschillende kanten op kunt richten. De Zuiver Dice is bovendien verkrijgbaar in meerdere varianten en kleuren. Met 1 spotje, twee spotjes of zelfs 3 spotjes. En je kan kiezen tussen de kleuren, wit, koper en een soort betonlook kleur.

Zuiver Dice spotjes

Zuiver Dice spotjes

Zuiver Dice spotjes

Zuiver Dice spotjes

Zuiver Dice spotjes

Lichtbron: halogeen G53 QR 111, 35 watt

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate