Zwarte stalen keuken van Noorse ontwerper


Vipp is het bedrijf achter de iconische pedaal emmer die we allemaal weleens gezien hebben. Maar naast deze emmers, is het bedrijf ook heel goed in keukens, badkamers en nog veel meer. Bij Est Magazine kwamen we een binnenkijker tegen met Noorse ontwerper Morten Bo Jensen, die Chief designer is bij Vipp. Als ontwerper van het bedrijf, heeft hij uiteraard ook een echte Vipp keuken in huis.

Zwarte stalen keuken van Noorse ontwerper

Samen met zijn vrouw en zijn tweeling dochter woont de ontwerper in een mooie loft woning, voorzien van de mooie originele structuur en details die nog bewaard zijn gebleven van toen het nog een fabriek was. Het heeft in totaal zes maanden geduurd om de verbouwing van de hele loft woning te voltooien. En één van de ruimtes waar hij zo trots op is, is de stoere open keuken.

Vipp moduele keuken

De Vipp module keuken heeft een unieke samenhang. Een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en design. Net als de klassieke Vipp bin en andere Vipp producten, is module keuken uitdrukt in een compleet concept. Op het oog is het een mat zarte keuken. Maar als je dichterbij kijkt, zie je dat de keuken van roestvrijstaal is gemaakt. In totaal bestaat het uit drie modules: een muur module, een lange module en een keuken eiland. Alles modules zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kan naar individuele wensen en behoeften gemonteerd worden.

Bij de keuken heeft de ontwerper gekozen voor een stoere rustieke houten tafel met een bijpassende zwarte stalen onderstel. Ook de zes zwarte stoelen past mooi bij het geheel.

Zwarte stalen keuken van Noorse ontwerper

Zwarte stalen keuken van Noorse ontwerper

Zwarte stalen keuken van Noorse ontwerper

Bron: Est Magazine | Fotografie: Anders Hviid Haglund

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate