5x Eyecatchers voor een industrieel interieur


De inrichting van een huis bepaalt in sterke mate de sfeer die er hangt. Ga je een nieuwe huis inrichten of je huidige huis herinrichten? En wil je graag een industriële look aan je interieur geven? Kijk dan snel mee naar vijf eyecatchers die stuk voor stuk bijdrage leveren aan een industrieel interieur.

  1. Stoere fotolijsten

Hang een aantal stoere fotolijsten van verschillende formaten naast elkaar op aan de muur in de woonkamer, slaapkamer of hal. Vul deze met je meest dierbare foto’s, prachtige afbeeldingen, mooie posters en gave kaarten. Voor een extra industriële look kun je ervoor kiezen om te spelen met zwart-wit of sepia kleuren. Wist je dat tegenwoordig iedere moderne telefoon filters heeft, waarmee je kleureffecten aan een foto kunt geven?

  1. Metaal, staal en ijzer

In een industrieel interieur horen materialen als metaal, staal en ijzer thuis. Denk bijvoorbeeld aan een tafel met stalen poten of een stoere lockerkast van metaal. Kies voor een donkere kleur als grijs, dit geeft een extra industriële look aan je interieur. Heb je een stoere wielrenfiets? Dan is het ook erg leuk om deze aan de muur op te hangen aan een stoer ijzeren frame.

 

  1. Robuuste hanglampen

Het type lampen dat je in huis neerzet is bepalend voor de uitstraling van je interieur. Het design is hierbij erg belangrijk wil je een industrieel ogend interieur krijgen. Kleine aanpassingen, dragen al flink bijdragen aan een industriële look in huis. Hang boven de eettafel bijvoorbeeld twee robuuste hanglampen op. Hoe robuuster, hoe beter.

 

  1. Vlaggenlijn met tekst

Wie kent deze super coole eyecatcher niet: de vlaggenlijn. Deze kun je ook super simpel zelf maken door een DIY voor het maken van een vlaggenlijn te volgen. Om jouw vlaggenlijn extra stoer en industrieel te maken, maak je gebruik van stoere materialen als hout, ijzer en krijtbordverf. Het leuke van zo’n vlaggenlijn is dat je er qua tekst alle kanten mee op kunt. Zo kun je de vlaggetjes voorzien van een mooie quote, maar ook met de naam van jouw kind bijvoorbeeld. Hang jouw eigen DIY slinger op aan een muur die direct zichtbaar is als je de kamer inkomt, daardoor springt deze er bij binnenkomst direct uit.

  1. Industriële vloer

Een vloer doet veel voor de sfeer die in huis hangt. Wil je een industrieel interieur? Pak je vloer aan! Van de vloer in je woonkamer kun je een perfecte eyecatcher maken. Ga voor een stoere betonnen vloer en creëer de ultieme industrie look. Wil je een warmere sfeer in huis, dan voldoet ook een grove eikenhouten vloer met brede planken. Dat geeft de kamer een industriële én warme uitstraling.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate