Over ons

Homease is een online interieur & design magazine. Elke week inspireren we heel Nederland met de leukste wooninspiratie, handige tips en de laatste woontrends. Heb je net jouw eerste woning gekocht of ben je juist jouw huidige woning aan het verbouwen? Of ben je gewoon een interiorjunkie, die super blij wordt van mooie interieurs? Onze missie is om jullie te inspireren!

Wooninspiratie

Naast populaire onderwerpen zoals kleurinspiratie, bakstenen muren, radiatorombouw inspiratie, legpatroon van tegels of trapkast inspiratie, laten we ook hele verrassende ideeën zien. Natuur aan de muur, OSB in interieur en beloopbaar glas zijn daar enkele voorbeelden van. Ook DIY projecten vinden we erg leuk. We hebben hier bijvoorbeeld laten zien hoe je een muur collage kunt maken van lijsten en hoe je heel eenvoudig een stoere DIY leren wandhaak voor tijdschriften kunt maken.

Binnenkijkers

En omdat we het allemaal leuk vinden om binnen te kijken bij andere mensen, laten we regelmatig de leukste binnenkijkers zien. We kijken binnen bij de meest uiteenlopende woningen, van industriële loft woningen tot landelijke villa’s.

Om ervoor te zorgen dat jij zo makkelijk mogelijk de weg kunt vinden op onze website, hebben we alle wooninspiratie ingedeeld in verschillende categorieën. Je kunt selecteren op verschillende ruimtes en verschillende interieurstijlen.

Wil je als eerste op de hoogte gehouden worden van alle inspiratie? Volg ons dan op Instagram, Facebook en Pinterest!

7 Comments

 1. Hallo,

  Ik zag op Pinterest voorbeelden van underlayment in het interieur. Omdat wij bezig zijn met een aanbouw en het materiaal sterk over wegen ben ik benieuwd welke kwaliteit jullie aanraden en hoe je het mooi blank kan houden.

 2. Ik zie bij jullie voorbeelden van ronde badkamer spiegel met houten rand, waarbij op je deze?

 3. Geachte heer/mevrouw,

  Ik wil graag offerte aanvragen voor harmonica vouwdeuren het hoogte is 2,60 m en de breedte is 4 meter. Kozijnen graag in het wit.

  Graag ontvang ik wat het precies gaat kosten inclusief montage?

  Met vriendelijke groeten,

  Boushra Khano

 4. Waar kan ik terrecht voor trapleuning met led verlichting ,die jullie op pinterest hebben staan?

  Met vriendelijke groeten,
  Gon Koning

 5. Hallo, Dit jaar wiilen wij een nieuwe keuken. Wij willen graag een corten-of copperkeramieken werkblad (mits betaalbaar) met zachtwitte kasten. Wij hebben een notenhouten 6p tafel met zwarte stoelen en een (drukke) granieten zwarte vloer. Ik wil het rustig houden maar gaat dat lukken of toch een geheel witte keuken?

 6. Hoi goedenavond,

  Via pinterest kwam ik bij jullie op de site terecht. Wij hebben een nieuwe schutting nodig en zijn op slag verliefd geworden op de golfplaten schutting die op pinterest en hier op de site staat. Tot nu toe kunnen wij alleen niet zo goed iemand vinden die huur ervaring mee heeft en dit goed zou kunnen bewerken en monteren. We hebben namelijk wel gelezen dat je wat zaken goed moet regelen rondom montage ivm geluid, trillingen en duurzaamheid. Hebben jullie toevallig een contact die hier ervaring mee heeft? Alvast hartelijk bedankt voor de te nemen moeite!
  Groeten Marte

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate