Beloopbaar glas


Natuurlijk Licht is altijd gewenst in huis. Hoe meer hoe beter. Er zijn woningen die al voorzien zijn van veel ramen en dus natuurlijk licht, maar er zijn ook woningen die erg donker zijn. Door de ligging van de woning, door te weinig ramen, of bijvoorbeeld benedenwoningen met een souterrain verdieping. Gelukkig bestaan er verschillende manieren en ideeën, die voor meer natuurlijk licht kunnen zorgen. Beloopbaar glas in de vloer is daar één van.

Beloopbaar glas

Buiten het feit dat beloopbaar glas ervoor zorgt dat je binnen meer natuurlijk licht creëert, geeft het glas je interieur ook een speels karakter. Het maakt je ruimte bovendien ook een stuk ruimtelijker.

Buiten op het dakterras

Zoals het woord al zegt, is beloopglas glas waar je op kunt lopen. Omdat natuurlijk licht zo waardevol is en zelfs waardetoevoeging heeft voor je huis, is beloopbaar glas een goede investering. Buiten op het dakterras is een logische locatie voor het installeren van het beloopbaar glas. Daar komt immers het meeste zonlicht vandaan.

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Meer licht in souterrain

En zoals we boven al hadden aangegeven, is het ook fijn om meer natuurlijk licht te hebben in een donkere souterrain. Dan wordt het beloopbaar glas in de vloer geïnstalleerd van de verdieping daarboven. Afhankelijk van waar je meer licht wilt hebben, zou je de plek kunnen bepalen. De overloop en de hang is voor de hand liggend, omdat je daar niet te maken hebt met privacy zoals de badkamer en de slaapkamers.

Beloopbaar glas prijs

Allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk ook weten wat beloopbaar glas moet kosten. Net als stalen deuren, bestaat beloopbaar glas uit een stalen frame en een groot stuk glas. Beide zijn prijzige materialen. De prijs van beloopbaar glas is natuurlijk ook afhankelijk van het formaat. Hoe groter hoe duurder. De vanafprijs is ongeveer €1500,- en kan oplopen tot boven de €10.000,-

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas

Bron: Koddearchitecten.nl | Homedit.com | Fubiz.net | Decoist.com | Littlebigfacades.com | Style-files.com

1 Comment

  1. Pingback: Binnenkijken bij Deense architect Jonas Bjerre-Poulsen | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate