Geheime deur in huis


Geheime deuren zie je voornamelijk in films. Geheime deuren die leiden naar de kluis, een geheim kantoor, een wapenkamer, noem maar op. Het klinkt allemaal erg spannend, maar hoe leuk zou het zijn om ook een geheime deur in je eigen huis te hebben?! Je hoeft het niet eens echt nodig te hebben. Alleen het idee dat je een geheime deur in huis hebt, is al helemaal geweldig. We hebben de mooiste inspiratie voorbeelden van hele stoere geheime deuren gevonden!

Boekenkast

Een geheime deur is in feite een deur die je in eerste instantie niet ziet. Je ziet het wel, maar je hebt geen idee dat het een deur is. Het is dus gecamoufleerd of het is dusdanig ontworpen, zodat het eruit ziet als iets anders. Wat je heel vaak in films bijvoorbeeld ziet, is de geheime deur in de vorm van een boekenkast. Het is een boekenkast of een gedeelte van een boekenkast, maar tegelijkertijd is het ook een deur, die toegang biedt tot een andere ruimte.

Geheime deur in huis

Geheime deur in huis

Geheime deur in huis

Geheime deur in huis

Geheime deur in huis

Muur

Een ander idee voor het maken van een geheime deur, is de geheime deur muur. Als de deur open staat, zie je dat het om een deur gaat. Maar als het dicht is, lijkt het op een doodnormale muur.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate