Luxe slaapkamer met hout, beton en goud


Vandaag willen we jullie inspireren met een echte droomslaapkamer. We hebben het gevonden in de portfolio van architectenbureau Ylab. De Spaanse architecten hebben in 2015 een prachtige villa ontworpen voor een Scandinavische familie. Zij wilden een luxe vakantiewoning hebben, gekenmerkt door een moderne, uitnodigende en harmonieuze sfeer. Deze wens is door het architectenbureau vertaald naar een geweldig exterieur- en interieurontwerp. Bekijk hieronder hoe de master bedroom is geworden!

Luxe slaapkamer met hout, beton en goud

Vakantiewoning voor een Scandinavische familie

Het interieurontwerp kenmerkt zich met een prachtig complementair rijk palet van taupekleurige betonnen vloeren, tabakkleurige houten hound- en plafondbekleding, mooie maatwerk kasten, zandstenen muren en elegant meubilair. Deze elementen zie je allemaal terug in de grote slaapkamer, gecombineerd met een luxe inloopkast en badkamer en suite.

Luxe slaapkamer met hout, beton en goud

Inloopkast én badkamer en suite

De slaapkamer is ruim en doordat je aan alle kanten te maken hebt met ramen, is het er ook lekker licht. Een grote houten schuifdeur scheidt het slaapgedeelte van de badkamer en de inloopkast. En zowel de inloopkast als de inloopdouche zijn afgesloten met mooie luxe geblindeerde glazen deuren.

Maatwerk bed

Het bed is naast de inloopkast geplaatst. Ze hebben gekozen voor een volledig op maat gemaakt bed met een leren hoofdbord en bijbehorende zwevende kasten. De kast loopt over de gehele breedte van de muur en biedt naast kastruimte achter de deuren ook een plek waar kleine mooie spullen geplaatst kunnen worden. Plantjes, boeken, lampen, schaaltjes, noem maar op. Bij vind je ook nog een luxe fauteuil en een groot zijden vloerkleed.

Luxe slaapkamer met hout, beton en goud

Maatwerk kasten

Ook de grote muur tegen over het bed is perfect afgewerkt. Daar vind je ook een zwevende kast, gemaakt van hetzelfde hout als de schuifdeur, houten muurbekleding en het plafond. De muur daarboven is afgewerkt met de zandstenen panelen en kastdeuren, terwijl het blad op de kast en het nisje bekleed zijn met gouden platen. Wat je niet kunt zien, is dat de TV verborgen is achter de zandstenen panelen.

Luxe slaapkamer met hout, beton en goud

Luxe slaapkamer met hout, beton en goud

Bron: Ylab.es | Fotografie: Eugeni Pons

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate