Moderne rustieke keuken van Howdens


Een moderne keuken, die voorzien is van alle moderne gemakken, maar wel met een rustieke en charmante uitstraling. Zo zou je deze mooie keuken omschrijven van het Engelse bedrijf Howdens. De ruimte speelt natuurlijk een een belangrijke rol. Het is een heerlijke lichte en ruime keuken met een rustiek houten plafond en een een groot karakteristiek raam. Ook op de vloer hebben ze gekozen voor prachtige rustieke houten planken. Deze mooie rustieke basis hebben ze vervolgens op een perfecte manier ingevuld. Kijk snel verder!

Moderne rustieke keuken van Howdens

Lage landelijke keukenkasten

Er is gekozen voor lage rustiek landelijke keukenkasten. Deze zijn afgewerkt met mooie stalen deurgrepen en een stijlvolle eiken houten keukenblad. En dit hebben ze gecombineerd met een geweldige vintage fornuis van AGA. Passend bij de rustieke houten planken op de vloer en aan het plafond, is ook de keuken achterwand voor een deel bekleed met rustieke houten planken. Het grote deel daarboven is wel strak gestuukt en lichtgrijs geverfd. Je zou het een beetje kunnen vergelijken met een houten lambrisering. Er is namelijk ook een smal randje gecreëerd, waar kleine spullen zoals kaarsen en lijsten op geplaatst kunnen worden.

Moderne rustieke keuken van Howdens

Maatkast

Helemaal aan de linkerkant van de keuken is een extra kast geplaatst. Een op maat gemaakte open kast van dezelfde houten planken als de keuken achterewand, die tegen het schuine plafond loopt. Die kast wordt gebruikt voor verschillende mooie spullen, zoals houten brandblokken, servies, boeken, snijplanken, noem maar op.

Het karakteristieke raam is mooi, maar ook het plekje die daar is gecreëerd is heel nice. Daar hebben ze een vaste bank gecreëerd op de vensterbank, waar je lekker op kunt zitten.

Eettafel op vloerkleed

In het midden van de keuken is de eettafel geplaatst. Een mooie landelijke houten eettafel met een rustieke doorleefde uitstraling op een groot jute vloerkleed. Daaromheen vind je vier stijlvolle witte eetkamerstoelen. Ook de twee mooie vintage emaille hanglampen passen erg mooi bij het totaalplaatje.

Moderne rustieke keuken van Howdens

Moderne rustieke keuken van Howdens

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate