Moderne zwarte keuken van Nord House


Nord House is een super leuk en stijlvol ingericht huisje gelegen in Australië, die onder andere als vakantiehuis wordt aangeboden. Het interieur kenmerkt zich met een stoere Scandinavische stijl, met een kleurenpalet bestaande uit voornamelijk zwart, wit en houttinten. Er zijn genoeg goede restaurants op loopafstand van het huisje, maar als je een keer in het huisje wilt koken, dan kan dat uitstekend in de gloednieuwe moderne keuken!

Moderne zwarte keuken van Nord House

Kleine leefkeuken

De leefruimte is niet heel groot, daarom hebben ze gekozen voor een open keuken. Middels een smalle scheidingswand, die met zwart geschilderde houten planken is bekleed, is de keuken van de woonkamer gescheiden. Het is zelfs een soort kleine leefkeuken geworden met een houten eettafel op zwarte schragen en een aparte Sinnerlig bank van IKEA, waar je op kunt loungen.

Moderne zwarte keuken van Nord House

Zwarte keukenkasten, keukenblad én keuken achterwand

De wit geschilderde houten vloer loopt over het gehele huisje, gecombineerd met strakke witte muren. Deze witte basis is aangevuld met verschillende stoere zwarte elementen. De zwarte schuifdeur in boerderij stijl of de houtkachel bijvoorbeeld of de smalle zwarte scheidingswand. En ze hebben ook gekozen voor een zwarte keuken. De strakke zwarte keukenkasten zijn afgewerkt met een zwart keukenblad en minimalistische zwarte deurgrepen. Daarbij is een zwarte design afzuigkap én een zwarte retro Smeg koelkast gekozen.

Zelfs de complete keuken achterwand is van het aanrecht tot aan het plafond betegeld met kleine vierkante matzwarte tegels. Daaraan zijn twee zwarte wandplankjes gemonteerd, waar servies op geplaatst is.

Moderne zwarte keuken van Nord House

Moderne zwarte keuken van Nord House

Moderne zwarte keuken van Nord House

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate