Tuin met een overdekt veranda terras


De tuininspiratie komt vandaag helemaal uit Nieuw Zeeland. We gaan namelijk de tuin laten zien van Amanda Fitzsimmons, die samen met haar man Tim, en hun twee kinderen Phoebe en Archie in hun droomwoning wonen gelegen bij Beach Haven in Auckland. Het is een voormalige huurwoning, die door Amanda en Tim volledig zijn omgetoverd tot een heerlijk familiehuis. Niet alleen binnenshuis is het mooi en fijn, ze hebben ook een hele fijne tuin!

Tuin met een overdekt veranda terras

Veranda terras

Het is een ruime diepe tuin, waar heel het gezin optimaal van kan genieten. Eén van de blikvangers van de tuin is de veranda. Het bestaat uit een houten platform met wit geschilderde houten tuinafscheiding en een dak van transparante golfplaten. Je kunt dus ook in de tuin zitten als het regent.

Tweede woonkamer

Om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van de tuin, hebben ze het grote veranda terras ingericht is als een soort tweede woonkamer. Met hetzelfde hout als het houten platform, is een mooie hoekbank gecreëerd. En rondom deze bank vind je allerlei leuke ideeën om het er gezellig te maken. Kleurrijke kussens op de bank, een stoere ronde salontafel, een leuk vloerkleed, betonnen plantenpotten, stijlvolle hangplanten, noem maar op. Er is zelfs een geweldige rotan hangstoel in de hoek van de veranda opgehangen.

tweede-woonkamer-tuin

Groen in de tuin

Vanuit het veranda terras kan je middels een houten trap in het open gedeelte van de tuin komen. Daar vind je vooral heel veel groen. Gras, struiken, bomen en bomen. Tussen de houten schutting en de grote boom, is een heerlijke bohemien hangmat opgehangen.

hangmat-tuin

Bron: Homestolove.co.nz

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate