15x Jungle behang


Planten spelen een hele belangrijke rol in ons leven. Buiten in de natuur, maar vooral ook binnen in huis. Steeds meer mensen realiseren wat de kracht is van planten. Ze zorgen niet alleen voor een goede luchtcirculatie, wat super goed is voor de gezondheid, maar planten zien er ook gewoon decoratief leuk uit. De urban jungle trend is dan ook enorm populair. Niet alleen in de vorm van echte planten, maar ook bijvoorbeeld in prints. Denk aan de jungle die afgebeeld is op textiel zoals kussens en dekbedden, leuke posters voor aan de muur, en jungle behang. Vandaag willen we laten zien hoe leuk jungle behang is in huis. We hebben vijftien super mooie inspiratie voorbeelden gevonden!

Jungle behang

Een echte jungle sfeer!

Ben je helemaal gek op groen, en met name op de jungle? Dan is jungle behang dé perfecte wandafwerking. Omdat bij een muur een grote oppervlakte gaat, creëer je met het jungle behang de echte sfeer van de jungle. Natuurlijk is het ook afhankelijk voor het behang zelf, waarbij er een groot verschil is tussen behang met een jungle patroon of dat het een soort groot schilderij is. En uiteraard is er ook een verschil in kleur of zwart wit ontwerpen.

Jungle behang

Jungle behang
Deze eethoek is mooi behangen met het Palm Jungle Behang van Cole & Son. Oorspronkelijk werd het behang handgemaakt, maar tegenwoordig vanwege een mooie en rijke textuur, wordt het nu gedrukt met de nieuwste technologie. Het jungle behang is hier verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Jungle behang in de hal

Jungle behang kan in elke ruimte in huis leuk zijn. Ze zijn bijvoorbeeld erg populair in de hal, waarbij er gekozen wordt om één grote muur te behangen met jungle behang. Omdat de hal vaak een smalle ruimte is, zal het effect wel heel groot zijn als je alle muren bekleed met het jungle behang. Mocht je dit net iets té vinden, dan zou je het ook kunnen combineren met bijvoorbeeld lambrisering aan de onderkant van de muren. Dit zit er niet alleen erg chique uit, maar de lambrisering neutraliseert ook het geheel. Hieronder kan je zelfs een voorbeeld zien, waarbij het plafond bekleed is met jungle behang!

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang is ook erg populair in de kinderkamer of de slaapkamer. Hoe tof is het idee om te slapen in de jungle! En ook daar wordt er vaak gekozen om een grote jungle muur te combineren met neutrale muren.

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

Maar eigenlijk, zoals eerder gezegd, is jungle behang overal in huis leuk. Ook in de woonkamer, keuken, badkamer of zelfs het toilet…

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

Jungle behang

4 Comments

  1. Kun je me vertellen waar het jungle behang van de kinderkamer en het zwart witte behang in de slaapkamer van zijn?

  2. Ella van Eden Reply

    Waar kan ik het behang in de badkamer en/of in de woonkamer bestellen?

  3. Waar kan ik de zwart witte slaapkamer behang kopen ? Alvast dank

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate