5x Mooie dressoirs


Bij het inrichten van de woonkamer, denk je als eerst aan de bank of de TV meubel. Maar er zijn nog meer meubelen die eigenlijk niet mogen ontbreken in je woonkamer. De dressoir is daar een heel mooi voorbeeld van. Een dressoir werd al in de middeleeuwen gebruikt. Een mooie lage kast, vaak met ladekasten, voor het bewaren van spullen als tafelgerei, voorraden, tafellinnen, noem maar op. Tegenwoordig kunnen dressoirs voor van alles en nog wat gebruikt worden. Boeken, decoratie, en sommige mensen gebruiken een dressoir zelfs als TV meubel. Tijd om eens een beetje rond te kijken wat voor mooie dressoirs er tegenwoordig te koop zijn!

mooie dressoir

Dressoirs heb je tegenwoordig in heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en prijsklassen. Stalen dressoirs, houten dressoirs, kunststof dressoirs, noem maar op. Voor elke interieurstijl is dus een mooie passende dressoir te vinden. Of je nou een landelijk interieur hebt, een industrieel interieur of een strak en modern interieur.

1. Zuiver Barbier dressoir – Hier te koop.

Dit is de mooie Barbier dressoir van het Nederlandse merk Zuiver. Een mooie essenhouten dressoir met in totaal twee grote vakken en twee glazen planken. Door de gaten in de bodem en de achterkant van de dressoir, is het ook super geschikt als TV meubel.

zuiver-barbier-dressoir

zuiver-barbier-dressoir

2. Dutchbone Sol dressoir – Hier te koop!
De Dutchbone Sol dressoir is een hele andere dressoir. Het is gemaakt van MDF en ijzer en is voorzien van negen massief sparrenhouten laden. Een perfecte dressoir voor het bewaren van documenten zoals foto’s, kaarten, brieven, noem maar op.

sol-dressoir

3. Pastoe Landscape dressoir Joost Selection – Hier te koop!

Ben je een echte designliefhebber, dan is deze dressoir voor jou gemaakt. Het is de Landscape dressoir Joost Selection van Pastoe. Een prachtige designdressoir gemaakt van fineerhout en metaal. Het mooie is dat de verschillende onderdelen verschillende kleuren hebben, terwijl het onderstel gemaakt is van gepoedercoat metaal.

joostselection-landscape-m34

pastoe-landscape-dressoir-joost-selection

4. Zuiver High on Wood dressoir large – Hier te koop

In dit rijtje hebben we nog een andere dressoir van Zuiver opgenomen. Dit is Zuiver High on Wood dressoir large met een breedte van 160 centimeter en een hoogte van 75,5 centimeter. De dressoir is gemaakt van strak wit MDF, ondersteund door een mooie eiken houten pootjes.

zuiver-high-on-wood-dressoir-large-1

zuiver-high-on-wood-dressoir-large-1

5. Carl Hansen & Son CH825 dressoir – Hier te koop!

Ben je op zoek naar een echte exclusieve designklassieker, en ben je bereid om meer te betalen, dan is de Carl Hansen & Son CH825 dressoir zéker een optie. Een prachtige dressoir die ontworpen is door de bekende Deense ontwerper Hans Wegner. Het dressoir, ook wel ‘Credenza’ genoemd, ziet er eenvoudig uit, maar het is gemaakt met een hele geavanceerde constructie van rol-shutter deuren. Het is verkrijgbaar in zowel walnoothout als eikenhout.

carl-hansen-ch825-dressoir2

carl-hansen-ch825-dressoir2

carl-hansen-ch825-dressoir2

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate