6x De leukste ledikanten!


Dé belangrijkste meubel voor de babykamer is natuurlijk de ledikant. Zonder ledikant, geen complete babykamer. Er zijn super veel verschillende soorten ledikanten verkrijgbaar bij grote winkelketens zoals IKEA, Prénatal of Babypark. Maar voor een echte leuke en originele ledikant moet je toch ergens anders zoeken. Natuurlijk weten wij dat niet iedereen de tijd en zin heeft om heel het internet af te struinen voor de ultieme ledikant, daarom hebben wij dat voor jullie gedaan. We hebben de 6 mooiste en leukste ledikanten voor je gevonden, die dé eyecatcher vormen van elke babykamer!

Helemaal onderaan de pagina bij Shop The Look, vind je de prijzen en webshops waar je de ledikanten kunt kopen.

1.Sebra Kili ledikant

De Kili Sebra ledikant is van het Deense merk Sebra. Een ledikant die wereldwijd enorm populair is vanwege het minimalistisch en Scandinavisch design. Een groot voordeel is dat het een meegroei bed is.

Sebra Kili ledikant

Sebra Kili ledikant

2.JANA canopy ledikant

xo-inmyroom is een klein Spaans bedrijf dat opgericht is door drie broers. Zij hebben zich gespecialiseerd in handgemaakte kinderkamer meubels. De Jana Canopy ledikant is één van hun ledikanten met een super leuk hemelbed ontwerp.

JANA canopy ledikant

3.Oriente ledikant

De Oriente ledikant is een lichtgewicht ledikant met een super leuk ontwerp. Het ledikant is aan één kant voorzien van twee wielen, die het bedje niet alleen flexibel maakt om het te vervoeren, maar ze geven het bedje ook een leuke speelse uitstraling.

Oriente ledikant

4.Kalon Caravan ledikant

De Caravan ledikant is van Kalon Studios. Een klein bedrijfje uit LA dat opgericht is door het creatieve echtpaar Johannes Pauwen & Michaele. Het is een houten ledikant met een mooi minimalistisch en gestroomlijnd design. Net als de Sebra Kili ledikant is de Caravan ledikant van Kalon ook een meegroeibed.

Kalon Caravan ledikant

kalon-caravan-ledikant

5. Bloom Alma Mini ledikant

De Bloom Ledikant Papa is onderdeel van de Alma collectie van Bloom, gekenmerkt door een strak ontwerp. De ledikant onderscheidt zich met een inklapmechanisme, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen of opbergen.

Bloom Alma Mini ledikant

6. Edgewood ledikant

De Edgewood ledikant is ook een ontwerp van xo-inmyroom. De ledikant is volledig met de hand gemaakt van hergebruikt hout, dat de ledikant een stoere vintage uitstraling geeft.

Edgewood ledikant

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate