Bohemian dakterras in Barcelona


Als je in Barcelona bent, ben je het liefst heel de dag buiten. Dat geldt voor toeristen, maar ook de locals vinden het heerlijk om lekker buiten te zitten. Daarom is het voor hen ook super fijn om een buitenruimte aan huis te hebben. Vandaag nemen we een kijkje in zo’n buitenruimte, een heerlijk dakterras van een charmante loft woning gelegen in het centrum van Barcelona!

Bohemian dakterras in Barcelona

Glazen schuifpui aan de keuken

De loft woning is ontworpen door interieurontwerper Mireia Pla van interieurontwerp bureau Studio Vuong. Een belangrijk speerpunt van de briefing van de klant, was om zoveel mogelijk lichtinval te creëren in de woning. Als oplossing voor deze wens, heeft de interieurontwerper onder andere drie grote dakramen boven de keuken gerealiseerd. Daarnaast is er besloten om de vaste muur in de keuken aangrenzend aan het terras, te vervangen door een grote glazen wand en een bijbehorende moderne glazen schuifpui. Hierdoor heb je zowel in de woonkamer als in de keuken een geweldige lichtinval.

Bohemian dakterras in Barcelona

Overdekte lounge en open eethoek

Vanuit de keuken heb je dus ook toegang tot het intieme terras. Een klein maar super knus en leuk ingericht terras in een zonnige Ibiza stijl. Er is een open gedeelte ingericht, die volledig bekleed is met mooie houten vlonders. Daarnaast is er ook een overdekte lounge ingericht met een wit gepolijste vloer en bijbehorende vaste bank. Het is echt een tweede woonkamer geworden, waar je zowel in de zon als in de schaduw kunt chillen.

Maar dit is nog niet alles, want naast de overdekte lounge, vind je nog een soort eethoek. Een open eethoek met een mooie houten eettafel en aan elke kant een bijbehorende houten bank.

Bohemian Ibiza stijl

Met verschillende leuke accessoires hebben ze het terras ingericht in een bohemian Ibiza stijl. Leuke vloerkleden met een kleurrijk patroon, kleurrijke kussens op de vaste bank, met riet gevlochten zitelementen, leuke lantaarns, en een mix van verschillende mooie groene planten in verschillende formaten.

Bohemian dakterras in Barcelona

Bohemian dakterras in Barcelona

Bohemian dakterras in Barcelona

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate