Frisse lichte badkamer van textieldesigner


We gaan vandaag een kijkje nemen in de badkamer van Alyson Fox, een textieldesigner uit Texas. Samen met haar man heeft ze een hele lange tijd in het drukke centrum van Austin gewoond, totdat ze besloten om van omgeving te veranderen. Ze besloten om te verhuizen naar het landelijke Spicewood, waar in 2013 bijna een heel jaar hun droomwoning vanaf scratch hebben gebouwd. Het is een prachtige woning geworden, maar het is vooral de badkamer die wij geweldig vinden. Hieronder zien jullie het resultaat!

frisse-lichte-badkamer-textieldesigner

Hout, begon, wit en goud

Het interieurontwerp is geïnspireerd op het landschap in de omgeving. Neutrale kleuren, warme houten accenten, beton en mooie aardetinten. Deze komen ook terug in de mooie lichte badkamer. Daar hebben ze gekozen voor een gepolijste betonvloer, gecombineerd met kleine witte zeshoekige hexagon tegeltjes, aangevuld met houten accenten en gouden details. Een rijke combinatie die geresulteerd heeft in een stijlvolle, frisse, moderne badkamer.

frisse-lichte-badkamer-textieldesigner-2

Open douche

Doordat de badkamer erg open is ingericht, voelt het erg ruimtelijk aan. Er is bijvoorbeeld geen douchewand aanwezig. De grens tussen de open douche en de rest van de badkamer, wordt bepaald doordat de douche iets lager ligt dan de rest.

Aan de muur zijn twee gouden douchekoppen gemonteerd. Een ‘normale’ kleine douchekop en een grote regendouche, die bediend kunnen worden door twee stijlvolle witte bedieningskranen. In de muur aan de linkerkant is een breed nisje gecreëerd waar spullen in geplaatst kan worden.

gouden-badkamermeubel

Gouden badkamermeubel

Hoewel de douche erg mooi is, wordt de échte eyecatcher gevormd door de badkamermeubel. Een grote brede zwevende badkamermeubel van goud met veel kasten en dubbele wastafels. Daarboven vind je een grote brede spiegel aan de wand.

Hangplanten

Naast de gouden accenten, de witte tegels, de grijze betonvloer en de houten deur, tref je in deze badkamer nog meer kleur aan. Het Perzisch vloerkleed bijvoorbeeld is erg kleurrijk. En ook de groene hangplanten brengen kleur in de badkamer.

gouden-douche-nisje-muur-badkamer

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate