Kies kunstgras in de tuin


Nu de zomer eraan komt, is het naast wooninspiratie ook tijd voor een flinke dosis tuininspiratie. Wil je een tuin waarbij je je op Ibiza waant en kies je voor een meer bohemian vibe? Of ga je voor een strak gazon zonder te veel poespas? Zodat de kinderen er vrijuit op kunnen spelen en er geen kans bestaat dat de voetbal in je net geplante bloemenperk terecht komt. Als je hoe dan ook voor groen in je tuin gaat, kijk dan eens naar de mogelijkheden van kunstgras.

kunstgras in de tuin

Tuininspiratie: kunstgras

Kunstgras wordt veel gekozen als optie wanneer je niet over een tuin maar wel over een balkon of dakterras beschikt. Steeds vaker kiezen mensen ook voor kunstgras in de tuin. Want zo’n grasmat is dankzij de nieuwe technologische ontwikkelingen nauwelijks meer van echt gras te onderscheiden. Daarbij is het vrijwel onderhoudsvrij. Geen gedoe met zaaien, wateren en maaien. Het maakt niet uit welk jaargetijde het is, kunstgras is altijd groen.

kunstgras in de tuin

De voordelen

Naast de natuurlijke, groene uitstraling en het feit dat je er nauwelijks omkijken naar hebt, zijn er meer voordelen van kunstgras in je tuin. Met kunstgras heb je bijvoorbeeld ook minder last van ongedierte. Het gras is kind- en huisdiervriendelijk een ideaal voor mensen met hooikoorts. Dat alles maakt kunstgras een mooie investering. Schrik niet van het woord investering, Kunstgrasnet verkoopt kunstgras vanaf € 14,95 per vierkante meter. In totaal hebben ze in de webshop meer dan 40 soorten kunstgras. Grote kans dus dat er een grastype bij zit, die mooi in jouw tuin past.

kunstgras in de tuin

De voordelen

Met kunstgras transformeer je je tuin in één keer. Voeg een enkele strook groen toe, maak een speelhoek voor de kinderen of leg het kunstgras op het hele tuinoppervlak aan. Kijk voor meer ideeën en tips over de aankleding van jouw droomtuin naar bijvoorbeeld dit tuinontwerp met vakantiegevoel https://www.homease.nl/tuin-ontwerp-met-vakantiegevoel/ of naar deze hangstoel.

kunstgras in de tuin

kunstgras in de tuin

kunstgras in de tuin

kunstgras in de tuin

1 Comment

  1. Pingback: Onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin van Alex | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate