Gezellige woonkeuken uit Lyon


We hebben hier al een aantal woonkeukens laten zien die stuk voor stuk super leuk zijn ingericht. De moderne klassieke woonkeuken bijvoorbeeld met de stalen kozijnen of de woonkeuken met de mooie blauwe keukenkasten. En ook de Scandinavische woonkeuken van Anne ziet er prachtig uit. Vandaag gaan we wederom binnenkijken in een woonkamer uit Lyon. Een ruime woonkamer vol gezelligheid en leuke inspiratie ideeën!

Gezellige woonkeuken uit Lyon

Het is de woonkeuken van een schitterend appartement van 170m2 uit Lyon. De gehele interieur inrichting is gerealiseerd door interieurontwerpers Alexandra Tamburini, gekenmerkt door chique klassieke details, mooie materialen, stijlvolle meubels en een gezellige sfeer. Deze gezelligheid vind je ook terug in de keuken.

Zwart wit keuken

Op de vloer vind je nog de originele houten vloer, die hier gecombineerd is met strak afgewerkte witte wanden en sierlijsten aan het plafond. Het gedeelte tussen de vaste keukenkasten en het schiereiland is wel betegeld met zwarte zeshoekige hexagon tegels. Daar is gekozen voor een zwart wit kleurenpalet met witte keukenkasten, witte marmeren werkblad, zwarte kraan en een zwarte achterwand.

Gezellige woonkeuken uit Lyon

Gezellige woonkeuken uit Lyon

Grote eettafel met stoelen mix

Bi het keukengedeelte vind je ook moderne spotjes aan het plafond, terwijl boven de grote eettafel twee grote mand hanglampen hangen. De eettafel op de mooie vloerkleed is bovendien omringd door een mix van verschillende mooie stoelen, waaronder een aantal witte Panton Chairs.

In deze woonkeuken vind je ook nog een grote zwarte klassieke vitrinekast.

Gezellige woonkeuken uit Lyon

Gezellige woonkeuken uit Lyon

Gezellige woonkeuken uit Lyon

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate