Haal de zomer in huis!


Over minder dan twee weken op 21 juni is het officieel zomer. Eindelijk! Het heeft weer even geduurd, dus daar willen we dan ook optimaal van genieten. Je wilt zoveel mogelijk buiten zijn. In de zon, op het terras, in het park, wat dan ook. Als je maar van de zomer kunt genieten. En de zomer wil je het liefst ook binnen in huis halen. Vandaag willen we laten zien hoe je dat heel leuk kunt doen. Hoe creëer je een zomers interieur?

Marokkaanse tegels

Er zijn verschillende elementen die je interieur een heerlijke zomerse en zelfs beetje een exotische sfeer kunnen geven. Marokkaanse tegels zijn daar een mooi voorbeeld van. Dit is te danken aan de mooie kleuren patronen, die je instant een heerlijk vakantiegevoel kunnen geven.

Marokkaanse tegels

Marokkaanse tegels

Rotan meubelen

Rotan meubelen zijn momenteel helemaal hot. In principe heel het jaar door, maar in de zomer komen ze pas echt helemaal tot hun recht. Denk aan de exotische pauwstoel, een rotan hangstoel, een rotan bankje, noem maar op.

Rotan meubelen

Rotan meubelen

Bloemen

Een zomer is niet compleet zonder bloemen. Niet alleen door de mooie zomerse kleuren, maar ook de geuren van de bloemen zorgen voor een vrolijke zomerse sfeer in huis. Alle bloemen en planten zijn een goed idee in huis. Maar wil je een échte zomerse sfeer, dan ga voor typische zomerse bloemen zoals Tulpen, Gladiolen of de exotische Gloriosa bloem!

Zomers interieur bloemen

Zomers interieur bloemen

Planten en bomen

Wat geldt voor bloemen, geldt natuurlijk ook voor planten en bomen. Denk aan cactussen, olijfbomen of het sierlijke Chinese Lantaarnplantje. En een Palm mag eigenlijk ook niet ontbreken voor het ultieme zomergevoel in huis.

Zomers interieur planten

Zomers interieur planten

Zomers interieur planten

Zomerse decoratie

Er zijn heel veel verschillende soorten vormen van decoratie, waarmee je je interieur een zomerboost kunt geven. Een surfboard is een heel mooi voorbeeld. Zomerser kan haast niet! Daarnaast kan je ook denken aan gevlochten hoeden die je op de plan zet of aan de muur hangt, zomerse prints van het strand, palmbomen, flamingo’s of coconsnoten. En een zomerse vloerkleed doet het ook altijd heel goed.

Zomers interieur decoratie

Zomers interieur decoratie

Zomers interieur decoratie

Kleurrijke accessoires

Kleur speelt een hele belangrijke rol voor de sfeer in huis. Als je een zomerse sfeer wilt, dan ga je voor zomerse kleuren. Geel, oranje, groen, blauw, noem maar op. Laat deze kleuren terugkomen in accessoires die je per seizoen gemakkelijk kunt wisselen, zoals kussens, dekens, tafellakens, bedlinnen, etc.

Kleurrijke accessoires

Kleurrijke accessoires

Kleurrijke accessoires

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate