10x Housewarming cadeau ideeën voor spirituele mensen


Ben je op zoek naar een leuk housewarming cadeau voor een spirituele vriend, vriendin, oom, tante, neef of nicht? Wij hebben de leukste housewarming cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet, waar alle spirituele mensen gegarandeerd super blij mee zullen zijn. Benieuwd geworden? Kijk dan snel verder!

Bij een nieuw huis hoort natuurlijk een housewarming – een manier om vrienden en familie te laten zien waar je woont en hen uit te nodigen om er een deel van je thuis te maken. En als je uitgenodigd wordt op iemand’s housewarming, dan mag je natuurlijk niet zonder cadeau aankomen. In plaats van een typisch housewarming cadeau te kopen, zoals onderzetters, een cocktailshaker of geurstokjes, is het veel leuker om iets origineels uit te zoeken – vooral als het voor een spirituele vriend, vriendin of familielid is.

We kunnen ons echter heel goed voorstellen dat je geen idee hebt wat je dan moet kopen. Maar geen nood, want wij hebben de leukste spirituele housewarming cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet, die niet in de prullenbak zullen belanden.

1. Wierook

Wierook en spiritualiteit gaan natuurlijk hand in hand. Wierook wordt vaak gebruikt in spirituele en religieuze rituelen en praktijken vanwege de geur en de symbolische betekenis die eraan wordt toegekend. Het verbranden van wierook wordt gezien als een manier om de aanwezigheid van een goddelijk wezen aan te roepen of te eren en om een heilige of beschermde sfeer te creëren. Bovendien wordt de geur van wierook geassocieerd met reiniging en het verdrijven van negatieve energie. Wierook is daarom een super leuk en geschikt cadeau voor een housewarming omdat het symboliseert dat het huis gezegend en beschermd is. Bovendien kan het de sfeer en de geur van het nieuwe huis verbeteren en helpen bij het creëren van een gezellige en ontspannen sfeer.

spiritueel housewarming cadeau ideeen wierook

2. Zoutlamp

Een ander super leuk idee als housewarming cadeau, ongeacht of iemand spiritueel is of niet, is een zoutlamp. Een zoutlamp is een lamp die gemaakt is van natuurlijk roze of oranje Himalayazout en wordt verlicht door een warmtebron, zoals een kaars of een lamp. Ze worden vaak gebruikt voor decoratie, sfeerverlichting en om de lucht te zuiveren en te ioniseren. Sommigen geloven dat zoutlampen ook kunnen helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verminderen van stress en het bevorderen van het algemeen welzijn. Wij vinden zoutlampen vooral ook super mooi om te zien.

spritituele housewarming cadeau ideeen zoutlamp

3. Palo Santo

Palo Santo is een heilige houtsoort die afkomstig is uit Zuid-Amerika en vaak wordt gebruikt in spirituele en religieuze rituelen. Het wordt verbrand om de geur te verspreiden en om de energie in een ruimte te reinigen en te beschermen. Palo Santo wordt beschouwd als een heilig hout en wordt vaak gebruikt in meditatie, offerandes en om negatieve energie te verdrijven. Het wordt ook als een cadeau gegeven om geluk en bescherming te brengen. Wat een leuk housewarming idee is, is om Paolo Santo stokjes te combineren met een leuk schaaltje, zodat je het als een complete set cadeau kunt geven.

spiritueel housewarming cadeau palo santo

4. Kristallen en edelstenen

Kristallen en edelstenen worden vaak geplaatst in huizen als decoratie en om bepaalde energieën te brengen en te versterken. Sommige mensen geloven dat elke edelstenen en kristallen unieke vibraties en eigenschappen hebben, en door ze in huis te plaatsen of te dragen, kunnen ze deze eigenschappen op een positieve manier op het leven uitoefenen. Daarnaast zijn kristallen en edelstenen natuurlijk ook mooie en unieke accessoires, waardoor je ideaal zijn als styling in je interieur. Ze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, als losse kristallen en edelstenen (verkrijgbaar in verschillende formaten en keuren), die je gewoon ergens neer kunt zetten, maar ook bijvoorbeeld in de vorm van een hanger voor een ketting.

kristallen edelstenen housewarming cadeau ideeen

5. Macrame hanger

Een huis is niet compleet zonder wanddecoratie, dat is niets anders voor sprirituele mensen. Het leukste is natuurlijk om de wanddecoratie die ook een spirituele betekenis heeft. Daarom is macramé hanger een super leuk housewarming cadeau idee. Een macramé hanger is een type decoratief element dat wordt gemaakt door het weven van touwen of draden tot een patroon. Het wordt vaak gebruikt voor het maken van plantenhangers, wanddecoraties, lampenkappen en andere huisaccessoires. Ze zijn mega populair om hun unieke en organische look. Sommigen maken ze zelf, maar je kunt ze ook kant en klaar kopen.

sprituele housewarming cadeau ideeen macrame hanger

6. Tarotkaarten

Tarotkaarten zijn een set kaarten die worden gebruikt voor spirituele en psychologische inzichten en voorzieningen. Ze bestaan uit 78 kaarten, verdeeld in twee delen: de Grote Arcana en de Kleine Arcana. De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten die symbolen en archetypen uit de menselijke psyche weergeven, terwijl de Kleine Arcana 56 kaarten vergelijkbaar zijn met reguliere speelkaarten en verwijzen naar alledaagse ervaringen en verhoudingen. Tarotkaarten worden vaak gebruikt voor zelfontdekking, persoonlijke groei en beslissingen nemen. Het is belangrijk op te merken dat tarot kaarten niet als een manier van voorspellen worden beschouwd, maar als een hulpmiddel bij introspectie en bewustzijn. Één ding is zeker, jouw spirituele vriend of vriendin zal dit housewarming cadeau absoluut waarderen.

spirituele housewarming cadeau ideeen tarotkaarten

7. Smudge Stick

Heb je weleens van Smudge sticks gehoord? Het zijn van die bundels gedroogde kruiden, zoals sage, ceder of lavendel, die worden aangestoken en verbrand om de lucht in een ruimte te reinigen en de energie te zuiveren. Het ritueel van het verbranden van smudge sticks, ook bekend als smudgen, wordt beschouwd als een spirituele praktijk die verdergaat dan alleen het reinigen van de lucht. Het wordt gezien als een manier om negatieve energieën en invloeden te verdrijven en de energie in een ruimte op te frissen. Smudge sticks worden vaak gebruikt bij meditaties en spirituele ceremonies, en zijn daarom super leuk als housewarming cadeau.

spiritueel housewarming cadeau ideeen smudgesticks

8. Klankschaal

Een klankschaal is een soort muziekinstrument dat een heldere, zingende toon produceert als het met een beater of mallet wordt geraakt. Klankschalen worden vaak gebruikt in meditatie en yoga praktijken, als een manier om de geest tot rust te brengen en te concentreren. Ze worden ook gebruikt voor massage- en energie-behandelingen, en sommigen geloven dat de trillingen van de klanken een genezende werking hebben. Klankschalen zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, waaronder koper, brons en kwarts.

spiritueel housewarming cadeau ideeen klankschaal

9. Meditatiekussen

Houd jouw vriend of vriendin van mediteren? Dan zal je hem blij maken met een nieuwe meditatiekussen, zelfs als hij of zij er al één in bezit heeft. Meditatiekussens zijn beschikbaar in verschillende materialen, vormen en hardheden, afgestemd op de persoonlijke voorkeur van de mediterende. Kies er daarom één uit die past bij het nieuwe interieur. Een meditatiekussen is een speciaal ontworpen kussen of zitzak waarmee de mediterende comfortabel en rechtop kan zitten tijdens meditatie-oefeningen. Het ondersteunt de rug en helpt bij het handhaven van een correcte houding, waardoor men zich meer op de meditatie kan concentreren en minder afgeleid wordt door lichamelijke ongemakken.

spritueel housewarming cadeau meditatiekussen

10. Authentieke notitieboekjes

Spirituele mensen zitten vaak vol met ideeën en gedachtes, die ze het liefst willen opschrijven. Daarom is het een super leuk idee om een notitieboekje housewarming cadeau te geven aan spirituele mensen. Geen standaard notitieboekje natuurlijk, maar een authentiek notitieboekje, die met de hand wordt gemaakt in India. Het papier van onderstaand notitieboekje is gemaakt van 100% gerecycled katoen, waardoor het dus niet geel wordt na verloop van tijd.

spiritueel housewarming cadeau idee authentiek notitieboekje

Bekijk ook:
10x Goedkope meubelwinkels die leuk zijn!
Dit zijn de leukste plantenwinkels!
Beste tips voor het kopen van een Fauteuil!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate