Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni


Vandaag willen we jullie inspireren met een hele leuke en inspirerende badkamerverbouwing. De badkamerverbouwing van Jenni van I SPY DIY, een leuk en creatief blog waar al haar DIY projecten tot leven komen. Zo heeft ze dus laatst ook geblogd over de verbouwing van haar badkamer. Kijken jullie mee?

Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni

Aparte washok

De badkamer van Jenni is gelegen op de eerste verdieping. Het was niet alleen super gedateerd en vies, het was praktisch eigenlijk niet meer bruikbaar. Een flinke verbouwing zat er dus al een tijdje aan te komen. Ze besloot er een groot project van te maken. Voorheen waren de wasmachine en droger in de badkamer geplaatst. Omdat ze die liever niet in de badkamer heeft, heeft ze een stukje van haar badkamer opgeofferd, om naast de badkamer een aparte washok te creëren.

Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni

Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni

Zwarte vloertegels en witte wandtegels

Jenni wilde een oasis creëren van haar badkamer, met een zwart witte basis en zowel gouden als groene accenten. Voor de vloer is er gekozen voor kleine mat zwarte hexagontegels. Door het gebruik van witte voegen, komen de hexagon vormen heel mooi naar voren. Deze tegeltjes zijn gecombineerd met een aantal strak gestuukte en wit geschilderde muren en een aantal muren die betegeld zijn met eenvoudige witte metrotegels, die in een creatief elleboogverband zijn gelegd.

Zwart, goud en groen

Het oude vaste ligbad is vervangen door een nieuw klassiek vrijstaand bad op pootjes. De buitenkant van het bad is net als de tegels mat zwart, terwijl de binnenkant wit is. Het zwart staat prachtig bij de gouden badkraan en gouden regendouche in het plafond boven het bad.

Naast het zwarte bad, is er ook gekozen voor een zwart toilet, decoratieladder, wastafel, spiegel, wandlamp en de drie zwarte fotolijsten. Ook goud komt op meerdere plekken terug in de badkamer, namelijk in de wastafelkraan, de washandrek en de deurknoppen van de vintage wastafelmeubel.

De badkamer is afgemaakt door op verschillende plekken groene hangplanten in leuke planthangers op te hangen.

De combinatie van de zwarte hexagontegels, witte metrotegels, zwarte elementen en gouden accenten, hebben geresulteerd in een super leuke badkamer met een vintage tintje.

Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni

Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni

Inspirerende badkamerverbouwing van Jenni

Bron: Ispydiy.com

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate