Kerstboom in een klein appartement


Sinterklaas is het land weer uit, we kunnen dus uitkijken naar het volgende feest van het jaar, kerst! Tijdens de periode rond kerst draait het allemaal om gezelligheid met familie en vrienden. Een leuke kerstsfeer in huis hoort daar dan ook altijd bij, vooral als je de kerstdagen en oud & nieuw thuis doorbrengt. kerstverlichting, kransjes, kaarsjes, noem maar op. Een kerstboom mag ook natuurlijk niet ontbreken, of het nou gaat om een alternatieve kerstboom of een traditionele kerstboom. Zelfs als je klein of zelfs heel klein woont. Vandaag willen we laten zien wat een ideale kerstboom is voor een klein appartement, woning of huis!

Kerstboom in een klein appartement

Voor mensen die heel erg klein wonen is het best goed voor te stellen dat zij besloten om geen kerstboom in huis te nemen. In een klein appartement zoals kleine appartement van 37m2 bijvoorbeeld of dit kleine appartement van slechts 24m2. Er is geen plek! Maar eigenlijk is dat gewoon een excuus omdat je geen zin hebt om tijd en moeite te steken om een kerstboom op te zetten. Er is namelijk altijd wel plek in huis voor een kleine kerstboom. Een kleine kerstboom is misschien wel klein, maar dit neemt niet weg dat het heel mooi kan zijn. Als je het maar op de juiste leuke manier opzet en versiert.

Kerstboom in een klein appartement

Wat heb je nodig?

  • Lleine kerstboom van 40 – 50 cm hoog;
  • Rieten mand;
  • Kleine emmer;
  • Een klein schapenvachtje;
  • Kerstballen;
  • Verichting;
  • Cadeautjes.

Kerstboom in een klein appartement

Rieten mand en kerstboomstandaard

Het geheim zit in de rieten mand. Door een kleine emmer op z’n kop in de rieten mand te plaatsen, heb je bijvoorbeeld geen aarde nodig om de kerstboom vast te zetten. Je plaatst de kleine kerstboom met de standaard gewoon op de emmer in de rieten mand. Met behulp van een schapenvachtje bedek je de onderkant zodat de standaard en de emmer niiet zichtbaar zijn. Op die manier is het kerstboom ook gemakkelijk te verplaatsen.

De rest van de versiering spreekt voor zich. Verlichting, kerstballen, cadeautjes en je hebt een super leuke kleine kerstboom voor jouw kleine appartement!

Kerstboom in een klein appartement

Kerstboom in een klein appartement

Kerstboom in een klein appartement

Bron: Blog.westelm.com

3 Comments

  1. Hoi, vraagje.. waar komt deze rieten mand vandaan? Groetjes Frencis

  2. Super leuk! Welke maten heeft deze mand en waar komt ie vandaan :)?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate