Kinderkamer muurdecoratie idee: Knuffeldierenkoppen


Opgezette geweien en koppen van herten en elanden kunnen erg decoratief zijn, maar het is natuurlijk totaal niet diervriendelijk. Vooral voor een kinderkamer of een babykamer is het daarom zéker not done! Aan de andere kant zijn kinderen super dol op dieren. Gelukkig zijn er genoeg super leuke én dier- en kindvriendelijke alternatieven. Knuffeldierenkoppen zijn daar het perfecte voorbeeld van!

Knuffeldierenkoppen
De olifanten knuffeldierenkop is enorm populair!

Kinderkamer muurdecoratie

Knuffels zijn sowieso altijd een goed idee voor een kinderkamer. Ze zien er niet alleen leuk en knuffelbaar uit, maar knuffels maken een kinderkamer ook een stuk kinderlijker. Kinderen zijn er in ieder geval gek op. Op bed, op de kast, op tafel, noem maar op. En wat wij vooral erg leuk vinden, zijn knuffeldierenkoppen die je als muurdecoratie aan de muur van de kinderkamer of babykamer kunt hangen. Weer eens wat anders dan kinderkamer posters en schilderijen.

Knuffeldierenkoppen
En nogmaals een olifant. In deze kinderkamer is het lekker laag opgehangen zodat het ook bereikbaar is voor de kinderen.
Knuffeldierenkoppen
Een schattige leeuw en een eland naast elkaar in deze mooie vintage kinderkamer.
Knuffeldierenkoppen
Deze witte tijger en een olifant vormen ook een hele goede match!
Knuffeldierenkoppen
Een leuke kleine olifanten knuffeldierenkop aan de muur boven de ledikant.

Verschillende dieren

De knuffeldierenkoppen zijn in heel veel verschillende maten, formaten én dieren verkrijgbaar. De olifant, de tijger, de giraffe, de zebra, de ijsbeer, de flamingo, de leeuw, de olifant. Kortom, de kans is erg groot dat het favoriete dier van je kind verkrijgbaar is in een knuffeldierenkop.

Dierentuin aan de muur

Hang het aan de muur boven het bed of boven een kast. Wat ook erg leuk is, is om een soort collage te creëren met meerdere verschillende knuffeldierenkoppen. Zo creëer je een soort dierentuin aan de muur. Dat is toch een super leuk idee voor de kinderkamer?

Knuffeldierenkoppen
Nog een keer een olifant.

Knuffeldierenkoppen

Knuffeldierenkoppen

Knuffeldierenkoppen

Knuffeldierenkoppen

Knuffeldierenkoppen
Een olifant en een panda.

1 Comment

  1. Ik heb mijn vraag al eerder gesteld; maar helaas nog geen reactie ontvangen. De foto op jullie site; kinderkamer, witte tent, olifant aan de muur. Daar ligt een vloerkleed grijs en wit in een brede streep. Ben hier weg van en zou graag het verkoopadressen hebben.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate