Kinderkamer van Chet


We gaan vandaag een kijkje nemen in de leuke kinderkamer van Chet, het zoontje van Tarina. Tarina is een interieurontwerpster, stylist en blogger, die samen met haar gezin in Perth woont. Hoewel ze Photo Media heeft gestudeerd aan de universiteit, heeft ze uiteindelijk haar hart gevolgd als interieurontwerpster. Op die manier kan ze dagelijks bezig zijn met haar passie voor interieur & design, terwijl ze ook genoeg tijd over heeft voor Chet. Zoals ze zelf aangeeft, is ze gepassioneerd voor elke klant en elke opdracht. En dat geldt natuurlijk ook als het gaat om haar eigen woning. Zo heeft ze ook de kinderkamer van Chet ontworpen en gerealiseerd.

Kinderkamer van Chet

Grote ramen

Het is een hele fijne lichte kinderkamer. Dit is voornamelijk te danken aan de grote ramen in de hoek, die van de vloer tot aan het plafond lopen. Tegelijkertijd brengt deze grote ramen een extra uitdaging met zich mee. Hoe kan je die hoek inrichten, zonder dat het ten koste gaat van de lichtinval? Tarina heeft gekozen voor leuke opbergmanden, waar verschillende knuffeldieren (favoriet van Chet) zijn opgeborgen.

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Visgraat behang

De gehele kamer is bekleed met grijs tapijt. Het tapijt is gecombineerd met twee muren die strak zijn gestuukt en lichtgrijs zijn geschilderd, terwijl er ook twee muren behangen zijn. Een mooie wit behang met een visgraat patroon, die Tarina ook voor een klant had gebruikt. Ze vond het zó leuk, dat ze het ook voor de kamer van Ted heeft gebruikt.

Blauw, wit en hout

Veel ouders kiezen om de kinderkamer in te richten in een thema. In plaats daarvan, heeft Tarina gekozen voor een kleurthema. Ze heeft gekozen voor een stoere blauwe kleurtint, die op verschillende manieren een plekje heeft gekregen in de kamer van Chet. De slingervlag bijvoorbeeld of de vloerlamp, en boven het bed is een mooie blauwe linnen klamboe opgehangen. Daarnaast tref je in de kamer ook heel veel wit- en houttinten aan. De ladekast, het bed en ook het nachtkastje zijn daar hele mooi voorbeelden van.

Door de gehele kamer vind je nog véél meer leuke decoratie accessoires. De knuffeldierenkoppen aan de muur, de hanglamp die aan de houten Muuto Dots haken is vastgemaakt, de leuke ingelijste prints en posters, de ronde kussens, noem maar op.

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Kinderkamer van Chet

Bron: Oheightohnine.com.au

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate