Opbergmanden in huis!


Opbergruimte is een belangrijk onderdeel in een interieur inrichting. Zonder opbergruimte zou het super chaotisch en rommelig zijn in huis. Je hebt grote opbergruimtes zoals grote kasten, maar je hebt ook kleine opbergers. Vandaag willen we laten zien hoe je op een leuke stijlvolle manier opbergmanden kunt gebruiken.

opbergmand-badkamer

opbergmanden-keuken

Multifunctioneel

Het leuke van opbergmanden is dat ze een universeel karakter hebben. Je kunt opbergmanden voor van alles en nog wat gebruiken in elke ruimte in huis. Je zou het bijvoorbeeld in een kinderkamer kunnen gebruiken als opslag voor het speelgoed. In de badkamer zou je een opbergmand kunnen gebruiken voor reservehanddoeken. In het toilet kan je het gebruiken als opslag voor reserve toiletpapier. In de hal kan je een opbergmand gebruiken voor accessoires zoals hoeden en sjaals. In de woonkamer en slaapkamer kan je opbergmanden gebruiken voor het opbergen van tijdschriften, kussens, dekens, noem maar op. Je zou zelfs kleine opbergmanden voor de organisatie in een grote kledingkast voor sokken en onderbroeken kunnen gebruiken. Je kunt het zo gek niet bedenken.

opbergmanden-slaapkamer

opbergmand-kast

opbergmand-kinderkamer-speelgoed

opbergmand-salontafel

En wat het extra leuk maakt, is dat je de functies om de zoveel tijd kunt veranderen. De ene keer gebruik je het als wasmand, de andere keer als opbergmand in de keuken. Het kan allemaal.

Soorten opbergmanden

Opbergmanden zijn bovendien niet alleen erg praktisch, maar opbergmanden zien er ook erg leuk uit. Gevlochten opbergmanden zijn tijdloos. Fijn gevlochten opbergmanden van riet tot grof gevlochten rotan manden. Wil je een opbergmand met een zachte uitstraling, dan kan je bijvoorbeeld opbergmanden van vilt nemen. En stalen draad opbergmanden zijn ook super stoer.

opbergmand-vilt-kinderkamer

opbergmand-woonkamer

draadmand-op-wielen

draad-opbergmand-in-kast

draad-opbergmand-kussens

gevlochten-opbergmanden

grijze-vilt-opbergmanden

grote-draad-opbergmand

ikea-rotan-opbergmand

Bron: Solebich.de | Bloesemdesign.com | Domino.com | Onlydecolove.com

1 Comment

  1. Pingback: Kinderkamer van Chet | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate