Kleine open keuken in de hal


Een open keuken in de woonkamer is niet heel bijzonder, maar een open keuken die ingericht is in de hal, dat is best apart. Dat is waar ze voor gekozen hebben in een klein Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van 30m2. Het is een karakteristiek appartement uit 1907, maar niet zo lang geleden is het volledig gerenoveerd, met onder andere een nieuwe meer praktische indeling en een compleet nieuwe keuken. Kom je mee binnenkijken in deze kleine maar super fijne stijlvolle keuken?

Kleine open keuken in de hal

Lichtgrijze keuken met gouden accenten en marmeren werkblad

De lichte houten vloer is overal gelijk in het appartement, net als de strakke witte muren. Ook voor de keukenkasten hebben ze het lekker licht gehouden. Lichtgrijze strakke keukenkasten, afgewerkt met een chique carrara marmeren werkblad en prachtige gouden deuggrepen. Bijpassend zij ook een gouden kraan, een gouden rooster en een gouden rek voor de wijnglazen uitgekozen. Typische details die een eenvoudige keuken heel chique en stijlvol kunnen maken.

Kleine open keuken in de hal

Tegenover de keukenkasten vind je de eenvoudige witte eettafel, met daaraan twee witte Eames stoelen.

Als keukenverlichting, zijn twee minimalistische hanglampen met bol gloeilamp aan het plafond opgehangen. Twee oud-roze hanglampen van Muuto, die perfect passen bij deze keuken. Eenvoudig maar super stijlvol dus.

Hal

In de hal tref je dezelfde Scandinavische eenvoud aan. Ook daar komen gouden accenten terug in de vorm van de bijzondere plafond lamp en gouden brievenbus. De schoenen kunnen opgeborgen worden in de witte kast, terwijl de jassen opgehangen kunnen worden aan de gekleurde haken van Muuto.

Kleine open keuken in de hal

De keuken achterwand is strak gestuukt en lichtgrijs geschilderd.Kleine open keuken in de hal

Kleine open keuken in de hal

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate