Kleine tuin met terras, buitendouche én zwembad!


Vandaag nemen we een kijkje in de geweldige tuin van Tom en Belinda. Tom Williams, commercieel interieur ontwerper en creative director van Juicy Design, en zijn vrouw Belinda, business manager bij hetzelfde bedrijf, zijn de uitdaging aangegaan om een oude Victoriaanse woning te verbouwen. Een Victoriaanse woning gelegen in Sydney met in totaal drie verdiepingen, een garage en een geweldige tuin. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

Kleine tuin met terras, buitendouche én zwembad!

In totaal heeft de verbouwing meer dan twee jaar en $1.5 miljoen gekost. Dat is natuurlijk heel veel geld en heel veel tijd, maar ze hebben er ook heel veel voor terug gekregen. Niet alleen hebben Tom en Belinda hun droomwoning gerealiseerd, waar ze volop met hun twee kinderen van kunnen genieten. Ze hebben ook een fantastische tuin, die het woongenot optimaliseert.

Harmonica deuren

Op de begane grond is de leefruimte ingericht met de woonkamer, eetkamer en open keuken. Het is niet een hele grote ruimte, maar het glas van de stoere harmonica deuren, maken de ruimte optisch een stuk ruimer. En als ze volledig over de breedte open geschoven zijn, wordt de oppervlakte verdubbeld. Deze deuren zijn dan ook standaard open als het lekker weer is.

Kleine tuin met terras, buitendouche én zwembad!

Houten vlonders en groen in de tuin

De betonvloer in de woonkamer loopt bijna naadloos over op een groot houten vlonder terras. Naast de houten vlonders, vind je in de tuin ook een groot gedeelte dat bekleed is met een grasmat. Groen speelt sowieso een belangrijke rol. Naast het gras, zijn er ook vaste plantenbakken met mooie bamboe planten gerealiseerd aan de rand van de tuin. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie ronde zwarte plantenbakken op het terras geplaatst met andere leuke planten.

Kleine tuin met terras, buitendouche én zwembad!

Veilige zwembad

De grote blikvanger van de tuin wordt gevormd door het zwembad. Tom heeft bewust gekozen om geen zwembad te nemen, die in de grond wordt verwerkt. Op die manier hebben ze geen veiligheidshekken nodig voor de kinderen. En omdat de tuin niet heel groot is, bespaar je daarmee ook de nodige oppervlakte. Naast het zwembad is ook een heerlijke buitendouche ingericht.

Bron: insideout.com.au | Fotograaf: Stephanie Powell

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate