15x Hangmat


We zijn gek op meubels en accessoires die een interieur een speels tintje geven. Een hangstoel, een schommel en vintage turntoestellen zijn daar hele leuke voorbeelden van. Vandaag willen we het hebben over de hangmat. Wie houdt daar niet van?!? Je kunt er heerlijk een dutje in doen, liggend een goed boek lezen, of gewoon erin hangen. En zoals gezegd, zo’n hangmat in huis of in de tuin ziet er natuurlijk ook gewoon erg leuk uit!

Hangmat

Hangmat

Vakantiegevoel

Iedereen die weleens op relaxte zon en chill vakantie is geweest, kent het gevoel dat je nooit meer naar huis wilt. Helaas komt er altijd een einde aan je vakantie, voor de meeste mensen dan althans. En als je eenmaal thuis bent, verlang je om weer terug te gaan naar je vakantiebestemming. Met een hangmat in huis of in de tuin, ervaar je het vakantiegevoel, 365 dagen per jaar.

Hangmat

Hangmat

Hangmat op balkon, in de tuin én in huis

Als je aan een hangmat denkt, denk je al snel aan de tuin of het balkon. Dat is natuurlijk altijd een goed idee, als extra lig-mogelijkheid in de buitenlucht. Maar een hangmat is ook super leuk voor in huis. In de hoek in de woonkamer, in de leeshoek, in je slaapkamer op zolder, noem maar op, het kan allemaal. In huis heb je natuurlijk natuurlijk geen grote boom, waar je de hangmat aan vast kunt maken. Er zijn wel andere elementen die je hiervoor kunt gebruiken. De houten balken aan het plafond bijvoorbeeld, of middels ringschroeven die je direct in het plafond schroeft. En als je echt geen mogelijkheid ziet, bijvoorbeeld omdat je een plafond hebt van gipsplaten, dan zou je ook een hangmat kunnen overwegen met een standaard. Dan is het alleen een kwestie van het plaatsen van de hangmat.

Macramé hangmatten

Hangmatten heb je in heel veel verschillende soorten maten. Je hebt moderne hangmatten, die gemaakt zijn van nylon doeken. En wat tegenwoordig erg populair zijn, zijn Macramé hangmatten. Deze hangmatten zijn met een speciale handwerktechniek aan elkaar geknoopt. Deze Macramé hangmatten geven je interieur het ideale vakantiegevoel!

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

Hangmat

2 Comments

  1. Pingback: Het afgesloten balkon van Paula | HOMEASE

  2. Pingback: Loungeplek op een net | HOMEASE

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate