De kracht van edelstenen in huis


Edelstenen zijn zeldzame gesteenten, die vaak bewerkt en verwerkt worden in sieraden en sierobjecten. Maar wisten jullie dat edelstenen ook een helende werking hebben? Altans, daar geloven heel veel mensen in. Sterker nog, in sommige landen wordt edelsteentherapie zelfs gebruikt als alternatieve geneesmiddel. Of je er nou wel of niet in gelooft, je kunt niet ontkennen dat edelstenen er ook gewoon erg mooi uitzien. Een leuk decoratie idee voor in huis!

De kracht van edelstenen in huis

Gouden driehoek

Er zijn heel veel verschillende soorten edelstenen. De een is mooier dan de ander. Hieronder hebben we de drie mooie edelstenen op een rijtje gezet die je een plekje thuis kunt geven. Deze worden samen ook wel de gouden driehoek genoemd, omdat de edelstenen elkaar versterken en voor harmonie in huis zorgen: Amethist, rozenkwarts en bergkristal.

De kracht van edelstenen in huis

De kracht van edelstenen in huis

De kracht van edelstenen in huis

Amethist

De Amethist is een prachtige ruwe edelsteen. Het wordt ook gezien als de Yogi onder de edelstenen, omdat het helpt om een dieper spiritueel perspectief aan te nemen en aan te houden.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is dé edelsteen van het hart en de liefde. Het opent het hart om liefde te geven en te ontvangen. En dat zie je ook fysiek terug, want rozenkwarts heeft een positieve werking op geslachtsorganen, seksuele problemen, longkwalen, vruchtbaarheid, noem maar op.

Bergkristal

Bergtkristal reguleert, absorbeert, geeft en slaat energie op naar gelang wat er in een bepaalde situatie nodig is. Het is een krachtige steen, die ook de werking van andere stenen kan versterken. Bergkristal zuivert, vitaliseert, verkoelt, en kan zelfs koorts verlagen. Het brengt het lichaam volledig in balans.

De gouden driehoek is dus super krachtig, maar de grote vraag is natuurlijk hoe je het terug kunt laten komen in je huis. Heel simpel. Zie het als een beeld of een beeldje. Plaats het op de eettafel, op een dressoir kast in de woonkamer, naast je bed op je nachtkastje, op je bureau… Het kan allemaal!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate