Luxe dakterras met complete buitenkeuken


De meeste mensen geven vaak de voorkeur van een tuin boven een dakterras. De belangrijkste reden hiervoor is omdat een dakterras vaak lastig is te bereiken. Negen van de tien keer heb je alleen toegang tot het dakterras middels een smalle trap. Dat hoeft echter niet altijd zo te zijn. Vandaag willen we een dakterras laten zien wat het perfecte voorbeeld daarvan is!

Luxe dakterras met complete buitenkeuken

Glazen schuifpui vanuit de keuken en woonkamer

Het is het dakterras van een luxe woning, die ontworpen is door Glenvill Homes. Het is een moderne luxe woning met vier slaapkamers en maar liefst drie badkamers. En naast een woonkamer, is er in de open keuken ook een aparte loungehoek ingericht. Maar wat vooral erg fijn is op deze verdieping, is dat je zowel vanuit de woonkamer, de keuken als de loungehoek middels grote glazen schuifpuien toegang hebt tot het dakterras.

Luxe dakterras met complete buitenkeuken

Luxe tuinmeubelen

Het dakterras is vrij ruim. En het is erg luxe ingericht, met sfeervolle houten vlonders en moderne tuinmeubels. De zithoek bestaat uit een moderne bank, een salontafel en meerdere krukjes daaromheen. Er is ook een grote hoge bartafel geplaatst met bijbehorende barkrukken.

Luxe dakterras met complete buitenkeuken

Buitenkeuken

De echte blikvanger van dit dakterras wordt gevormd door de buitenkeuken. Er is een op maat gemaakte complete buitenkeuken gerealiseerd, die over de gehele breedte van het dakterras loopt. Naast heel veel kastruimte, is de buitenkeuken ook voorzien van een groot gasfornuis, een koelkast én een spoelbak. Kortom, het is het ideale dakterras voor een fijn feestje!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate