Modern chique badkamer met donkere kleuren


In het interieur zijn lichte kleuren erg populair. De meeste mensen kiezen voor lichte kleuren in huis. Een lichte vloer, lichte muren en zelfs lichtgekleurde meubels. Echter, zien we de laatste jaren steeds meer kleuren terugkomen. Mensen willen iets nieuws uitproberen en worden gedurfder. En ook donkere interieurs worden steeds populairder. Dat geldt ook voor de badkamer. Het was natuurlijk al geen geheim dat donkere badkamers ook heel mooi kunnen zijn. Daar gaan we vandaag maar weer eens een mooi voorbeeld van laten zien.

Modern chique badkamer met donkere kleuren

Elegant, luxe en chique

Donkere kleuren kunnen een ruimte een mysterieuze, maar vooral ook elegante en luxueuze uitstraling geven. Dat kan je heel goed zien in deze badkamer. Het badkamerontwerp is gerealiseerd door Bijl Architecture. De Australische interieurontwerpers hebben een prachtige woning ontworpen, die in de hoofdstad Sydney is gelegen. Het interieur kan je omschrijven als een combinatie van modern en industrieel, en hier en daar kom je hele chique en luxe hoeken tegen. De badkamer is daar zéker één van.

Modern chique badkamer met donkere kleuren

Moderne voorzieningen

De badkamer is lekker ruim, waardoor het kon worden ingericht met veel moderne voorzieningen. Achterin de badkamer, bij het raam, is de inloopdouche ingericht. Een ruime inloopdouche, die ingericht is met een op maat gemaakte glazen douchewand tot het plafond, en een luxe regendouche set met een inbouwdouche uit het plafond. Daarnaast is er ook een groot modern ovaal vrijstaand bad in de badkamer geplaatst met een bijbehorende vrijstaande kraan. Aan de andere muur vind je het toilet, een grote luxe badkamermeubel met dubbele wastafels en een grote spiegelwandkast over de hele breedte van de muur.

Modern chique badkamer met donkere kleuren

Donkere visgraat tegels

Zoals gezegd, hebben de ontwerpers gekozen luxe kleurenpalet, bestaande uit voornamelijk donkere kleuren. Grijze vloertegels, die ook gebruikt zijn aan de muren rondom de inloopdouche. Deze hebben ze gecombineerd met super mooie donkerbruine visgraat tegels aan de grote muur en de muur achter de badkamermeubel. Deze visgraat tegels geven de badkamer een hele chique uitstraling.

Modern chique badkamer met donkere kleuren

Dat geldt ook voor het verlichting. Als hoofdverlichting is er gekozen voor strakke inbouwspots in het plafond, die ze gecombineerd hebben met ledverlichting van de spiegel en een chique gouden hanglamp boven het bad.

Bron: Bijlarchitecture.com.au | Fotografie: Katherine Lu

4 Comments

  1. Brenda Plant Reply

    Waar kan ik deze fantastische zwarte visgraad tegel kopen?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate