Modern industrieel appartement van 82m2


Dit is het Rybalsky Apartment, een modern appartement met een stoer industrieel tintje, gelegen in Kiev in Oekraïne. Het appartement, met een woonoppervlakte van 82m2, is ontworpen en ingericht door de interieurontwerpers van FILD design thinking company. Ben jij liefhebber van moderne industriële interieurs? Kijk dan snel verder!

Less is more interieur

Het doel was om een ​​ruim en overzichtelijk interieur te creëren dat de spirit van de eigenaar weerspiegelt in een unieke, tijdloze uitstraling. Het interieur is dan ook ontworpen met de ‘Less is more’ filosofie. De goed gecombineerde materialen, patronen en texturen creëren een aantrekkelijke, volwassen perceptie van de woning. De algemene sfeer van het appartement weerspiegelt een moderne, verfijnde, rustige kleur, kwaliteitsruimte.

Hout en beton

Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit monochrome kleuren. Betonnen muren en plafonds vormen de basis in het interieur, die voor een industriële uitstraling zorgen. Dankzij het toevoegen van verschillende houten elementen is de rauwe uitstraling gecompenseerd met meer warmte en sfeer. Denk aan de mooie houten vloeren en verschillende op maat gemaakte houten kasten.

tv strak aan muur

betonnen plafond railsverlichting

Open indeling

De leefruimte bestaat uit een ongedwongen loungezone, een eethoek, een open keuken en twee aparte terrasingangen. En het bijzondere is dat heel het appartement eigenlijk als een open loft is ingericht. Een ingebouwd multifunctioneel bankstel werd op maat gemaakt door een lokaal meubelbedrijf op basis van zijn schetsen. Het dubbelzijdige frame biedt een plezierige en praktische mogelijkheid om de keuken binnen te gaan zonder ooit de bank te verlaten.

industriële woonkamer

zwevend dressoir woonkamer

doorkijk eetkamer woonkamer

transparante badkamer

Moderne zwarte keuken

De zwarte keuken neemt alle verantwoordelijkheid voor een grote inbreng in het kleurenschema. Het zwarte keukenblok, gemaakt van matzwarte FENIX NTM, zorgt voor een perfect accent in het appartement. Meubelgevels van de keuken tot de garderobe illustreren één enkele lijn die de indeling van het appartement met elkaar verbindt.

Standaard keukenkasten zijn opzettelijk uit de ontwerpsamenstelling verwijderd om de lichtheid van de hele meubelset te benadrukken. In feite verlevendigen alle meubelelementen, samen met de zeven meter lange, stevige kledingkast, het luchtigheidsprincipe als een essentieel ontwerpconcept van het oorspronkelijke project. De bijzonder aandachtige kijker zal gemakkelijk merken dat aangrenzende muren, vloersteunen en meubels een gemeenschappelijk element hebben – een schaduwopening, die een fundamentele minimalistische benadering demonstreert en de algehele vormen onderscheidt.

zwevende zwarte keuken

moderne open keuken

moderne zwarte keuken

moderne zwevende zwarte keuken

Hoofdslaapkamer

De hoofdslaapkamer onthult pure eenvoud. Het bedframe is in de eerste plaats ontworpen om de eigenaar een onberispelijk powernap te bieden. 2 x 2 meter matrasbodem biedt onbeperkte vrijheid in slaapposities. Een uitgebalanceerd zijbedgedeelte biedt de mogelijkheid voor een zitpositie op meerdere niveaus. De vrij lage bedtype structuur verwijst naar de moderne Aziatische stijlinvloed.

op maat gemaakte houten wandkasten

moderne slaapkamer laag bed

modern laag bed grijs hoofdbord

houten maatkast industriële slaapkamer

houten inbouwkast

houten deur interieur

Glazen badkamer

De gedeeltelijk glazen badkamer met massieve tegels is het middelpunt van het interieurproject. Het wordt weergegeven als een op zichzelf staande kubus die boven het algemene vloerniveau zweeft en het hoofdgedeelte en de hoofdslaapkamer scheidt. Ceppo di Gre-textuurtegel die de hele badkamerruimte bedekt, inclusief vloer, muren en plafond, biedt een perfecte setting voor badkameraccessoires in een volledig monolithische eenheid. Slim ingebracht glas breekt de massieve muren af ​​en zorgt voor een visueel open verbinding terwijl het geluid tot een minimum wordt beperkt. Waterafstotende stoffen gordijnen kunnen worden aangepast met de afstandsbediening.

glazen wand badkamer

glazen badkamer

natuurstenen tegels badkamer

Fotografie: Andrey Bezuglov

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate