Mooie badkamer met een combinatie van zwarte en witte tegels


Zwart en wit is zonder twijfel dé populairste kleurencombinatie in de wereld van interieur & design. Dat geldt voor de woonkamer, slaapkamer, de keuken en ook voor de badkamer. Het is een kleurencombinatie die nooit fout kan gaan. En hoewel het een veilige keus is, is het vooral ook een hele goeie en stijlvolle keus. We gaan vandaag een kijkje nemen in een badkamer die betegeld is met een combinatie van zwarte en witte tegels.

Mooie badkamer met een combinatie van zwarte en witte tegels

Het is niet een hele grote badkamer, maar ook niet een hele kleine badkamer. De badkamer is groot genoeg voor een bad-douche combinatie, een grote brede wastafel en een toilet.

Zwarte hexagon vloertegels

De vloer is betegeld met hele leuke mat zwarte zeshoekige hexagon tegels. Door deze te combineren met witte voegen, in plaats van donkere voegen, komen de hexagon vormen nóg beter tot hun recht. Op die manier is de vloer een echte blikvanger geworden in de badkamer.

Mooie badkamer met een combinatie van zwarte en witte tegels

Vierkante witte tegels in halfsteensverband

De muren zijn betegeld met minimalistische witte vierkante tegels, gecombineerd met donkere voegen. Precies het tegenovergestelde dus. Ze hebben bovendien gekozen om de tegels in halfsteensverband te leggen. De muren rondom het bad zijn volledig tot aan het plafond betegeld. De overige muren buiten de bad-douche combinatie, zijn tot een bepaalde hoogte betegeld, en gecombineerd met een gedeelte dat strak gestuukt is.

Badkamer nisjes muur

Luxe sanitair

De tegels zijn niet de enige hoogtepunten in deze badkamer. Je vindt er namelijk nog veel meer leuke elementen. Zo zijn in in de muren een aantal nisjes gecreëerd, waar kleine spullen in geplaatst kunnen worden. En ook het sanitair is erg mooi. De grote inbouwregendouche, de brede wastafel in klassieke stijl op chromen poten en ook de grote ronde spiegel daarboven past helemaal in de stijl van deze badkamer.

Witte wandtegels haflsteensverband

Bron: Entrancemakleri.se | Anders Bergstedt

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate