Mooie badkamer met een stoer klassiek tintje


Dit is de badkamer van een Scandinavisch appartement met een woonoppervlak van 136m2. In tegenstelling tot de Scandinavische woningen waar we van gewend zijn, hebben ze hier gekozen voor een klassiek vintage interieur. Deze bijzondere stijl hebben ze door heel het appartement doorgevoerd, van de woonkamer tot de keuken en de slaapkamer. En ook de mooie badkamer heeft een stoer klassiek tintje gekregen.

Mooie badkamer met een stoer klassiek tintje

Grijze vloertegels en metrotegels aan de wanden

In de rest van het appartement is er gekozen voor een vintage visgraat houten vloer. Alleen de badkamer heeft vanwege praktische redenen een andere vloer gekregen. Hier is de vloer namelijk betegeld met grote donkergrijze tegels. Deze tegels zijn gecombineerd met muren die volledig met witte metrotegels zijn betegeld. Een mooie combinatie van stoer en klassiek vintage.

Mooie badkamer met een stoer klassiek tintje

Inloopdouche met gouden douche en mat glazen douchewand

De badkamer heeft een smal en een breed gedeelte. In het brede gedeelte is de inloopdouche ingericht. Een ruime inloopdouche, die voorzien is van een super chique gouden regendoucheset, én een gouden afvoerputje. In de wand van de inloopdouche is een nisje gecreëerd, waar flessen shampoo en douchegel in geplaatst kunnen worden. De douche is ook voorzien van een mat glazen douchewand, die tevens de scheidingswand vormt tussen de inloopdouche en de wastafels.

Mooie badkamer met een stoer klassiek tintje

Vintage badkamermeubel met dubbele granieten waskommen

De vintage badkamermeubel ziet er super stoer uit, bestaande uit een zwarte stalen onderstel en een vintage houten werkblad. Op de meubel zijn dubbele granieten waskommen geplaatst, gecombineerd met gouden sifons en gouden inbouwkranen. Ook in deze muur is een leuk nisje gecreëerd, waar spullen in geplaatst kunnen worden. Daarboven vind je een grote brede spiegel, en een viertal gouden vintage wandlampen.

Mooie badkamer met een stoer klassiek tintje

Aan de bovenkant van de muur tegenover de badkamermeubel, is een extra wandkast gemonteerd. Daaronder zijn handdoekenrekken opgehangen.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate