Muziekinstrumenten in huis


Muziekinstrumenten zijn leuk! Niet alleen om erop te spelen, maar ook om ze een plekje in huis te geven. Altans, als je het op de juiste manier doet. Het is de kunst om de muziekinstrumenten dusdanig te plaatsen, dat het onderdeel wordt van het interieur. Dat geldt voor grote muziekinstrumenten zoals de piano of de vleugel, maar dat geldt ook voor de kleinere muziekinstrumenten zoals de keyboard, de gitaar of de viool. We hebben een aantal hele mooie voorbeelden gevonden. Zo mooi, dat het zelfs leuk is om ze in huis te halen, zonder dat je erop kunt spelen.

Muziekinstrumenten in huis

Gitaar

De gitaar is misschien wel hét populairste muziekinstrument in huis. Het is niet zo groot en daardoor erg mobiel, en het is gewoon een mooi ding. Er zijn zelfs heel veel mensen die een gitaar in huis hebben, terwijl ze er niet op kunnen spelen. Een gitaar kan je op de vloer plaatsen in huis, maar eigenlijk is het veel leuker om ze aan de muur op te hangen met behulp van een speciale muurbeugel. Omdat een gitaar niet zo groot is, kan je ze eigenlijk overal in huis ophangen.

Gitaar ophangen

Gitaar ophangen

Gitaar ophangen

Gitaar ophangen

Piano

Een piano is natuurlijk een stuk groter dan een gitaar. Daarom moet je er ook plek voor vrij maken in huis. Je moet als het ware een piano hoek creëren. Klinkt misschien overdreven, maar dat kan gewoon in de woonkamer of in de eetkamer. En een piano kan je super leuk decoreren. Je kunt leuke spullen op de piano plaatsen zoals vazen en potten, en je kunt bijvoorbeeld ook lijsten op de muren boven de piano hangen.keyboard-in-huis

Piano in huis

Piano in huis

Piano in huis

Piano in huis

Piano in huis

Piano in huis

Piano in huis

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate