Nieuwe indeling, nieuwe badkamer!


Een extra slaapkamer is fijn, maar soms moet je je afvragen of het wel echt nodig is om een tweede slaapkamer te creëren. Is een grotere woonkamer of een grotere badkamer niet een beter idee? Hieronder zien jullie de badkamer, die ontworpen is door ontwerpstudio ST Studio, die in taiwan een appartement heeft ontworpen. Het was oorspronkelijk een driekamerappartement met twee kleine slaapkamers en een kleine badkamer. Samen met de eigenaar werd er besloten om één slaapkamer op te offeren. Hierdoor was het mogelijk om een ruimere woonkamer, ruimere keuken én een ruimere badkamer te creëren.

Nieuwe indeling, nieuwe badkamer!

Dubbele wastafels

De oude badkamer had een oppervlakte van ongeveer 4m2. Na de herindeling van het appartement heeft de badkamer twee extra vierkante meters erbij gekregen. Twee vierkante meters klinkt niet veel, maar het kan een heel groot verschil maken in een badkamer. In dit geval hebben de eigenaren hun wens voor een extra wastafel gerealiseerd. In plaats van één wastafel, hebben ze nu een badkamer met dubbele wastafels gekregen.

Nieuwe indeling, nieuwe badkamer!

Naast een nieuwe indeling, heeft de badkamer uiteraard ook een nieuw ontwerp gekregen. De muren zijn betegeld met eenvoudige witte vierkante tegels, die gecombineerd zijn met kleine zwarte zeshoekige hexagon tegels op de vloer.

Inloopdouche

De inloopdouche heeft een super stoere makeover gekregen. Niet alleen is er een glazen wand, inclusief glazen deur met zwarte stalen kozijnen geplaatst. In de inloopdouche kan je ook genieten van een luxe regendoucheset.

Industrieel tintje

Aan de andere muur vind je het toilet en de twee stoere industriële wastafels met bijbehorende inbouwkranen. Over de gehele muur is een op maat gemaakte spiegelwand gerealiseerd. Hierdoor lijkt de badkamer nóg iets groter dan het al geworden is. Passend bij de stalen kozijnen en de industriële wastafels, zijn er ook stoere industriële plafondlampen gemonteerd aan het plafond.

Nieuwe indeling, nieuwe badkamer!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate