Kleine half open slaapkamer naast woonkamer


We kunnen geen genoeg krijgen van kleine slaapkamer inspiratie. Het is super inspirerend om te zien hoe mensen met leuke en creatieve ideeën hun kleine slaapkamer inrichten. Vandaag willen we weer een heel mooi voorbeeld laten zien van hoe mooi en praktisch samen kunnen. Nice!

kleine-half-open-slaapkamer-naast-woonkamer

Het is de slaapkamer van een klein Scandinavisch tweekamerappartement. Hoewel de slaapkamer erg klein en smal is, hebben ze met behulp van creatieve slimme oplossingen, meer ruimtelijkheid gecreëerd. En daar profiteert zowel de slaapkamer als de woonkamer van.

Kleine half open slaapkamer

Kleine half open slaapkamer

Groot raam met stalen kozijnen

De vaste muur tussen de slaapkamer en de woonkamer is vervangen door een hele stoere muur, met een vaste dichte onderkant, terwijl de bovenkant eigenlijk een groot raam is. Een groot raam met stoere zwarte stalen kozijnen. Tevens hebben ze gekozen om er een half open slaapkamer van te maken, door het ontbreken van de deur. Ondanks de smalle kleine ruimte in de slaapkamer, is het dus wel lekker licht en ruimtelijk.

kleine-half-open-slaapkamer-naast-woonkamer-2

Muurtje achter bed

Als je de slaapkamer binnenloopt, vind je aan de rechterkant het bed. Het bed past precies over de breedte, waardoor er bijvoorbeeld geen ruimte meer aanwezig is voor nachtkastjes. Als oplossing hebben ze gekozen voor een vast muurtje achter het bed, die mee gestuukt en geschilderd is met de grote muur. Op dit muurtje kunnen leuke spullen geplaatst worden zoals vaasjes, kaarsjes, boeken, etc. Aan diezelfde muur is ook een stoere kleine wandlamp gemonteerd.

muurtje-achter-bed-kleine-slaapkamer

Open kledingkast

Aan de andere kant van de slaapkamer is een kledingkast gebouwd. Een open kledingkast, die ingericht is met grote open planken, kledingroedes en lades.

open-kledingkast-kleine-slaapkamer

Meer leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je slaapkamer? Bekijk ook onze 30x slaapkamer ideeën!

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate