Met deze oplossingen maak je jouw kat én jezelf heel gelukkig!


Wij in Nederlanders zijn gek op huisdieren. In 2017 waren er maar liefst 4 miljoen huishoudens die één of meer huisdieren hadden. 10 Procent daarvan hebben een goudvis, 19 procent hebben een hond, maar het meest populaire huisdier is met 24 procent tóch de kat. In totaal leven er maar liefst 2,6 miljoen katten in Nederland. Hartstikke leuk allemaal, maar hoe zorg je ervoor dat jouw interieur kat-proof is, en tegelijkertijd er ook mooi uit ziet? Dat is ook niet onbelangrijk toch? Vandaag willen we daar antwoord op geven aan de hand van verschillende mooie oplossingen!

Kat in interieur
Deze kat-proof oplossing is bedacht door interieurontwerp bureau ST Studio. Zij hebben in Taipei een modern appartement ontworpen die super kat-vriendelijk is. Het open rekkensysteem is één van de leuke oplossingen die door het bureau is ontworpen. De grote muur in de woonkamer is ingericht met lange witte wandplanken, die op verschillende hoogtes zijn opgehangen. Dit zit er niet alleen leuk en speels uit, de katten vinden het ook super leuk om van de ene plank op de andere plank te springen.

Kat in interieur
Simpel en functioneel: een hangmat die je aan een radiator kunt hangen. Omdat katten warmte super fijn vinden, is dit een ideale plek voor hen om te chillen in huis.
Kat in interieur
Een hangmat is voor ons erg comfortabel. Dat geldt ook voor katten!
Kat in interieur
Kattenbakken zijn beschikbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. De uitdaging is om een kattenbak te vinden die zowel comfortabel als mooi is. Daar voldoet deze kattenbak van STAYSTAY zéker aan.
Kat in interieur
In deze woonkamer zijn smalle wandplankjes boven de bank gemonteerd, waar katten kunnen spelen. Nice!
Kat in interieur
Naast een kattenmand, is er ook een wandkastje gemonteerd aan de radiator. Op die manier kan de kat heerlijk chillen in de zon.
Kat in interieur
Deze gebreide kattenbak kan ook als poef gebruikt worden.
Kat in interieur
Tipi tenten zijn leuk voor kinderen, maar er bestaan ook tipi tenten voor katten. Geweldig!
Kat in interieur
Een super leuk idee om van de trapkast een kattenhok te maken!
Kat in interieur
Underlayment wordt steeds vaker gebruikt in het interieur. Je zou er dus ook een stoere kattenbak van kunnen maken.
Kat in interieur
Deze mooie okergele kattenmand is ook van STAYSTAY.

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate