Een perfecte speelkamer op zolder


We hebben hier laten zien dat er hele mooie zolder slaapkamers zijn. Vandaag willen we laten zien dat je ook iets ander kunt inrichten op de zolderverdieping, namelijk een speelkamer voor de kinderen. Dat hebben de eigenaren gedaan voor hun zomerhuis in West Hampton. Met behulp van design studio Chango & Co, hebben ze het huis met meerdere slaapkamers en kinderkamers ingericht. En op zolder hebben ze dus een hele leuke speelkamer ingericht. Een droom voor elk kind!

Een perfecte speelkamer op zolder

Zwarte Kruisjes op de muur met washi tape

Een lichte zachte tapijtvloer is hier gecombineerd met strakke witte wanden. De houten latten aan de randen van de muren en het plafond zijn zwart geschilderd. Het effect is dat de speelkamer er nog ruimer uitziet. Om de kamer ook een speelse sfeer te geven, zijn de witte muren ook gedecoreerd met zwarte kruisjes. Dit is heel eenvoudig te realiseren met zwarte tape. Het voordeel hiervan ten op zichte van bijvoorbeeld behang, is dat je het tape met hetzelfde gemak weer kunt verwijderen.

Kleurrijke loungebank

Een van de blikvangers van deze speelkamer op zolder is de grote loungebank. Over de gehele breedte van de ruimte is een loungebank gecreëerd, bestaande uit dikke comfortabele grijze zitkussens en een heleboel vrolijke en kleurrijke sierkussens. Zo leuk!

Maar een speelkamer zou geen speelkamer zijn als je er niet kunt spelen. Dat kan hier uiteraard met het speelgoed dat opgeborgen is in de open kasten en opbergmanden. Aan het plafond zijn bovendien twee leuke schommels opgehangen. En de tipi tent in de hoek doet het altijd goed!

Een perfecte speelkamer op zolder

Een perfecte speelkamer op zolder

3 Comments

  1. Pingback: In deze kinderkamer is een super leuke vide speelruimte ingericht | HOMEASE

  2. Pingback: Leuke kinderkamer speelkamer combinatie | HOMEASE

  3. Susanne van der Veer Reply

    Hele leuke Kinder zolderkamer! Waar koop je de comfortabele zitkussens?

Vragen? Laat een reactie achter!

Navigate